Boğazına fıstık kaçan 20 aylık bebek felç oldu

ads ads ads ads
27/07/2015

ads
Boğazına fıstık kaçan 20 aylık bebek felç oldu

Nefes borusuna fıstık kaçan 20 aylık Ömer Baran, yaşam mücadelesi veriyor. Şu an sadece gözlerini açıp kapatabilen minik Ömer için acılı aile yardım bekliyor.

Muş'ta İngilizce öğretmenliği yapan Behzat ve Sacide Baran çiftinin 20 aylık oğulları Ömer Baran, geçen mayısta ayında babası ile birlikte gittiği parkta bir yandan top oynarken bir yandan da fıstık yemeye başladı. Bu sırada bir fıstık nefes borusuna kaçtı. Nefessiz kalan ve yere düşen çocuk hastaneye kaldırıldı.  

Fıstık parçası akciğerine yapışan çocuğun, nefes alamadığı için beyin felci geçirdiği belirlendi. Sadece gözlerini açıp kapayabilen Ömer Baran'ın öğretmen babası, oğlunu yurtdışında tedavi ettirebilmek için yardım istedi.

ANNE VE BABASI FACEBOOK SAYFASI KURDU, ON BİNLER KATILDI

Acılı anne ve baba, Facebook'tan kurduğu sayfa, görenlerin yüreğini dağladı. Acılı aile her gün Facebook sayfasından içlerini döküyor, umutla gelebilecek bir yardım bekliyor.

Ömer Baran'ın Facebook sayfasına ulaşmak için BURAYA tıklayınız.

'BENİM BİR UMUDUM VAR KARDEŞİMİN İYİLEŞMESİ'

Baba Behzat Baran, Facebook'ta yazdığı gönderi okuyanları gözyaşlarına boğdu. İşte acılı babanın, yazdığı o satırlar:

‘Merhaba Ömer'im...Merhaba Prensim...

Bugün ne oldu biliyor musun kınalı kuzum? Abinle eve bir muhabbet kuşu aldık.Uğur olsun diye,Şans getirsin diye adını 'Umut' koyduk.Abine iki tane alalım dediğimde, hayatımdaki en acı cevabı verdi.

-Baba,benim sadece bir umudum var.Kardeşimin iyileşmesi.

-Bir tane olunca sıkılır,belki konuşmayı bile öğrenemez dediğimde;

-Baba onunla Ömer'i birlikte konuşturacağız dedi.

Evet Ömer'im...Evet muhabbet kuşum...Seninle yeniden öğreneceğiz konuşmayı.Seninle emekleyeceğiz tüm evi.Sen umutsuzluğa kapılmayasın diye uzun cümleler kurmayacağız.Koşmayacağız sen koşamadığın zamanlarda.Belki mama içemeyeceğiz ama sen yiyemediğin için soframıza getirmeyeceğiz herşeyi.Hep birlikte senin yaşadığın hayatı yaşayacağız.

Herkesler senin gibi sanacaksın, ta ki iyileşene kadar.Sen kasıldığın zamanlar yüreğimizi kasacağız bizde.En amansız krizlerde seninle birlikte krize gireceğiz kuzum.Sıralama asla değişmeyecek.

Sen bizim evin gülü, hayatımıza yön veren olacaksın.En çok saygıyı sana göstereceğiz Kuzum.Bu imtihanın sonu ne olursa olsun hep Saygın bir birey olarak yaşayacaksın içimizde.Asla acımayacağız sana ve asla kendini güçsüz hissetmene müsade etmeyeceğiz.Bin tane bile Muhabbet Kuşu alsak,bizim evin minik kuşu hep sen olacaksın.

İnancımız tam çok şükür.Yatakta olsan bile ben senin gücünün farkındayım.Öyle ağırbaşlısın ki kuzum, hastalığı bile kondurmuyorsun kendine.

Benim aslan bakışlı oğlum.Biliyorum yükün ağır.Biliyorum derdin büyük.Ama unutma kuzum derdinden büyük kocaman yürekli abilerin,dünya iyisi ablaların var.ve hepsinden de en önemlisi bizi seven,kullarına çok merhametli Allah'ımız var.

Seni çok seviyorum kuzum...’

27/07/2015 11:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: bebek haberleri, fıstık, Muş, ömer baran
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.