Boğazköy'de Uyuşturucu, 1 Tutuklu

ads ads ads ads
23/08/2014

ads
Boğazköy'de Uyuşturucu, 1 Tutuklu

Boğazköy'de, H.U.K.'nin (E-21) kullanımında bulunan araçta polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Polis Basın Bülteni’ne göre, dün akşam yapılan aramada bulunan maddeyi emare olarak alan polis, zanlıyı tutukladı.

HIRSIZLIK

A.V.(E-15) ve C. K.(E-20) kimlikli kişilerin, 16-22 Ağustos tarihleri arasında, Lefkoşa’da faaliyet gösteren üç ayrı iş yeri içerisine girerek; “Yeliz Cafe Pako” isimli iş yerinden 1 kilo hellim, 1 kilo peynir ve 10 adet kutu kola, "Caner Büfe" isimli işyerinden 4 adet kutu kola, BES’in lokalinden ise 300 TL bozuk parayı çaldıkları tespit edildi. Zanlılar tutuklandı.

Gemikonağı’nda Ecevit Caddesi üzerinde sahil projesi kapsamında deniz kenarında bulunan elektrik direkleri arasındaki yaklaşık 850 metre uzunluğundaki 2X16 mm çapındaki zırhlı yer altı kabloları, A.T.(E-24) ve R.Ş.(E-23) tarafından çalındı. Çalınan kablolar, Aydınköy’de faaliyet gösteren bir hurdacıda bulunarak emare olarak alındı. Polis zanlıları tutukladı.

18 YAŞINDAN KÜÇÜĞE ALKOLLÜ İÇKİ VE SİGARA SATIŞINA YASAL İŞLEM

Gazimağusa'da dün “Birsen Market” isimli iş yerine giden on dört yaşındaki gence; 1 şişe Votka, 4 adet teneke bira,1 teneke alkollü kola ve 1 paket sigara satıldığı tespit edildi ve işletme sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.

ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU

Dün gece 19.00-23.00 saatleri arasında, Güzelyurt bölgesinde faaliyet gösteren bahis evleri, alkollü içki satış yerleri, gece kulüpleri ile kahvehaneler polis ekipleri tarafından kontrol edildi. Kontrollerde herhangi bir kanunsuzluğa rastlanmadı.

Trafik ekipleri tarafından, bölgedeki anayollarda yapılan kontroller sonucunda ise toplam 300 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 66 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidildi. 

23/08/2014 11:27
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: uyuşturucu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.