Boldixil Şampuan İle Özlenen Saçlar

ads ads ads ads
26/11/2017

ads
Boldixil Şampuan İle Özlenen Saçlar

Saç dökülmesi en çok dert yanılan sıkıntılar arasındadır. Birçok insan saç dökülmesi nedeni ile kendisini strese sokar. Erkeklerde ve kadınlarda görülebilen bu durumun birçok farklı sebebi olabilmektedir. Stres, genetik problemler, yaşam kalitesi, saçlara bakım durumu gibi nedenlerden ötürü saçlar dökülebilir. Saç dökülmesini durduran ve yeniden saç çıkmasını sağlayan birçok ürün olsa da boldixil şampuan eczane, en etkili ve en çok satan şampuan olarak görülür.

                Saça Birçok Farklı Yenilik

  • Saç derisi tarafından kolay emilebilen bir yapısı vardır. Bu sayede gösterdiği etkilere en hızlı şekilde ulaşılabilir.
  • Saçın dökülmesini engellemenin yanı sıra mevcut saç tellerinin de kalınlaşmasını sağlar. Bu sayede saçlar olandan daha gür ve hacimli görünür.
  • Saç kıran hastalığına karşı faydalı bir etki gösterir. Saçın tekrar çıkmasına yardımcı olur. Fakat kullanımdan önce bir uzmana danışmakta fayda vardır.
  • Dökülmeyi azaltarak saçların yoğunlaşmasına katkıda bulunur.
  • Saç köklerine nüfuz etmesine karşın hormonlarda bir bozukluk yaratmaz.
  • Saç tellerinin azalmasının önüne geçerek tekrar artmasını sağlar.

Kullanımı Nasıl Olmalı?

                Bilinen şampuanlar gibi bir kullanımı olan boldixil şampuan nasıl kullanılır, duş esnasında günlük olarak kullanılabilir. Saça uygulandıktan 2-3 dakika sonrasına kadar beklenmeli ve daha sonra su ile güzel bir şekilde arındırılmalıdır. 3 aylık düzenli bir kullanım ile faydaları ciddi bir şekilde görülecektir.

                İçerisinde bulunan kara sarımsak özü, ginseng ve minoxidil ile vücuda ve saçlara herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

26/11/2017 23:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Boldixil
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.