Böyle ikize milyonda bir rastlanır!

ads ads ads ads
06/07/2015

ads
Böyle ikize milyonda bir rastlanır!

Bobby ve Riley, dört yaşında iki kardeş. Doğduklarında birbirlerine gerçekten benziyorlardı, bugün ise Bobby açık tenli ve mavi gözlü, Riley ise kahverengi gözlü ve daha koyu tenli...

İkiz olmalarına rağmen farklı ten renklerine sahip olan çocuklar 2011’de Batı Londra , Feltham’da dünyaya geldi. İkizlerin annesi Abigail beyaz , babaları Richard ise melez. İlk doğduklarında birbirlerine çok benzeyen ikizlerin görünümü altı ay sonra değişmeye başladı. Artık Bobby çok daha açık tenli ve mavi gözlü, Riley ise kahverengi gözlü ve daha koyu tenli birer çocuk .

Bobby ve Riley 30 dakika arayla dünyaya geldiler. İlk doğduklarında onların ikiz olduklarına hiç şüphe yoktu. Geçen dört yıl içinde, Bobby’nin mavi gözleri ve açık teni, Riley’in ise babasını andıran koyu teni ve saçları onları birbirlerinden tamamen farklı iki bebek yaptı. Tongue ve George ikiz bebekler beklediklerini ilk öğrendiklerinde, doktorları milyonda bir bile olsa birbirinden farklı ten renklerine sahip bebeklere sahip olabileceklerini onlara söylemişti.



İkizler 2011’in Ekim ayında Batı Londra Isleworth’taki West Middlesex University Hastanesi'nde dünyaya geldi. Altı hafta sonra Bobby’nin saçları kıvırcıklaşmaya ten rengi açılmaya başladı. Aynı anda Riley’nin ise teni koyulaşıyor ve saçları düzleşiyordu. Bobby artık daha başına buyruk ve hareketli, Riley ise ilgiye muhtaç bir çocuktu. Baba George’un Sunday People’a verdiği demeçte, “Eşim hamile kaldığında ikizlerimizden birinin siyahi diğerinin ise anneleri gibi beyaz olma ihtimaline hiç inanmadık” diyor.



İkizlerin annesi ve babası sokakta şaşkın bakışlara maruz kaldıklarından bahsediyor, insanlar George’un Riley’nin babası olduğuna inanmıyor. İki yıl önce Bobby bacağını kırınca gittikleri hastanedeki doktorlar onların ikiz olduğuna inanmamış ve emin olmak için hastane kayıtlarını kontrol etmişler. Tongue gazeteye verdiği bir demeçte, “Ben bile farklı ten renginde iki bebeğim olduğuna inanmıyorum. Ama insanların, onların benim çocuklarım olduğuna inanmaması beni çok üzüyor. Biz çok özel bir aileyiz, milyonda biriz.” diyor.  

06/07/2015 18:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ikiz, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.