Brüksel’in koynundaki yılan: PKK terör örgütü

ads ads ads ads
22/03/2016

ads

Ozan Ceyhun Ozan Ceyhun


Değerli okurlarım!

Şu anda Brüksel'eyim. Maalesef bulunduğum kent teröre hedef oldu. Havaalanı ve metro istasyonu masum insanlara cehennem oldu! Terör alçakca Brüksel'i vurdu.

Aşağıdaki yazım bugün Daily Sabah'ta İngilizce olarak Brüksel'deki muhataplarımıza hitaben yazıldı. Yazdıklarımın mürekkebi kurumadan olanları görüyorsunuz! Yazımı paylaşıyorum:

Bir yandan çok seviniyoruz. Çünkü uzun zaman sonra Türkiye ve AB arasında yakınlaşma her iki taraf için de olumlu bir gelişme oldu. Özellikle Türkiye ve AB arasında geçtiğimiz Cuma günü uzlaşılan anlaşma sadece taraflar için değil aynı zamanda insanlık için de çok güzel bir adım oldu. Bu sayede ilk defa insanlıktan nasibini almamış insan kaçakçıları ile mücadele başarı şansına sahip olacak. En azından Ege Denizi insan kaçakçılarının varlarını yoklarını alıp soğuk ve azgın dalgalara kurban ettiği sığınmacılara mezar olmayacak.

Ancak öte yandan üzülüyoruz. Çünkü insan ve uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı AB güvenlik birimleri tarafından da çok iyi bilinen kanlı terör örgütü PKK AB'nin başkenti Brüksel'de AB kurumlarının yanıbaşında çadır kurabilmekte ve terör örgütünün propagandasını yapmakta. Sadece Ege Denizi'nde yaşamlarını yitiren bir çok sığınmacının katili değil PKK terör örgütü! Türkiye'de binlerce insanı katletmiş bir terör örgütü PKK!

Belçika'nın ve AB'nin başkenti Brüksel'de DAEŞ terör örgütünün Paris katliamı sorumlusunu yakaladıkları için kutladığımız Belçikalı yetkililer DAEŞ terör örgütüne yönelik gösterdikleri sertliğin ve titizliğin onda birini nedense PKK terör örgütüne yönelik olarak sunmamaktalar. Bunu anlayabilmemiz imkansız!

DAEŞ terör örgütü mensuplarını gerektiğinde vurarak yakalayan ya da etkisiz hale getiren Belçikalı güvenlik birimleri DAEŞ'ten çok daha tehlikeli olan PKK terör örgütü mensuplarını ve destekçilerini korumaktalar. Bu nasıl bir çelişki?


Belçika ve bazı başka AB ülkeleri için teröristler “iyi” ve kötü” olarak farklı kategorilerdeler mi?

DAEŞ'liler görüldüğü yerde vurulurken, PKK'lılara AB liderlerinin toplantısının yapıldığı yerin burnunun dibinde çadır kurma izni bu nedenle mi verilmekte?

DAEŞ'in terörist bir örgüt olduğundan emin olan Belçikalı yetkililer PKK'nın terörist bir örgüt olduğundan habersizler mi acaba?

Eğer böyle bir durum varsaki hiç sanmıyorum, Belçikalı yetkililer Europol ya da İnterpol'den yeterince brifing dinleyebilirler.

Brüksel'de çadır kurmasına izin verilen PKK'lı teröristler bırakın Türkiye'yi bugüne kadar en başta Almanya olmak üzere bir çok AB ülkesinde bir çok insanı katlettiler. AB ülkelerine yönelik uyuşturucu kaçakçılığında oynadıkları rol sadece güvenlik birimlerinin raporlarında değil aynı zamanda AB ülkelerinin bir çok kentinde uyuşturucuların yargılandıkları mahkemelerde savcı iddianamelerinde de açık dile getirilmekte. Bir çok AB ülkesinde PKK'nın haraç aldığı ve terörize ettiği Kürt kökenli insanlarımız olduğu bilinmekte. Bunların hiç biri gizli bilgi değil! Yıllardır bilinen gerçekler.

Türkiye'de ve AB ülkelerinde yaşamakta olan insanlarımız son aylarda Türkiye'de bir çok alçakca saldırıyı gerçekleştirerek yüzlerce insanın katline neden olan PKK'lı teröristlerin çadırlarda korunmasını, çeşitli AB ülkelerince kollanmasını ve haklarında kırmızı bülten olmasına rağmen Türkiye'ye iade edilmemesini anlayamamaktalar. Bir hukuk devleti nasıl olur da teröristleri kollar?

Hele son zamanlarda PKK ve DAEŞ terör örgütlerinin bazen ayrı ayrı bazen de ortak terör eylemleri ile masum insanları katletmesine rağmen Brüksel'de PKK çadırına izin verilmesini tüm Türkiye kınadı ve kınamakta.

17 Şubat 2016 günü Ankara'da terör 29 insanımızı katletti. Bir akşam vakti servis otobüsleriyle evlerine giden insanlar bu alçak saldırının hedefi oldular! Bu eylemin arkasından DAEŞ terör örgütü ile PYD terör örgütü bağlantısı ortaya çıkarıldı. Hatırlatalım: PYD terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısıdır!


13 Mart 2016 günü terör yine Ankara'da 37 kişinin ölmesine neden oldu. Bu sefer de otobüs durağında eve gitmek için bekleyen insanlar ile bir otobüs dolusu masum insan terörün hedefiydi. Bu eylemi yapan kadın militanın Suriye'de PYD tarafından eğitilmiş bir PKK'lı terörist olduğu kanıtlandı.

Son olarak 19 Mart 2016 tarihinde İstanbul'da masum insanlar bir canlı bombanın hedefi oldular. Dört insanımızı yitirdik. Çok sayıda yaralı hastanelerde. Bu eylemin ardından da DAEŞ terör örgütü çıktı.

Türkiye DAEŞ, PKK ve PYD terör örgütleri başta olmak üzere bulunduğu coğrafyanın tüm terör örgütlerinin hedefi durumunda. Çünkü Türkiye teröristleri “iyi” ya da kötü” diye sınıflara ayırmamakta. Türkiye terörün her türlüsüne yani top yekün terörizme karşı savaşmakta.

Peki ya AB ne yapmakta?

Terör örgütleri arasından sadece birini seçip ona karşı savaşırken “teröre karşı” olduğunu ilan eden AB ülkeleri PKK ve PYD terör örgütlerini ise “arka bahçelerinde beslemekteler”. Bu pratikleri için yaptıkları açıklama ise tam bir palavra! “PKK ve PYD'yi DAEŞ'e karşı savaştıkları için kolladıklarını” iddia edenler ya Suriye ve Irak'ta olanlardan habersiz ya da “art niyetliler”. Çünkü ne PKK ne de PYD DAEŞ'e karşı savaşmaktalar. Tam tersine DAEŞ ile gizli bir işbirliği kapsamında Suriye ve Irak'ı paylaşmaktalar.

AB bu gerçeğin ne zaman farkına varacak?

Bir çok AB ülkesinde PKK'lılar ve PYD'liler “VIP uygulamasına” tabi olmaktalar. Avrupa Parlamentosu koridorlarında PKK temsilcileri “HDP temsilcisi” kimlikleri ile diledikleri gibi gezip tozmakta ve PKK propagandası yapmaktalar!

Türkiye'de her terör eylemi sonrası taziyelerini ileten bazı ülkelerin samimiyetine inanmamakta Türkiye insanı ve çok haklı! PKK geçtiğimiz 19, 20 ve 21 Mart 2016 günlerini Türkiye'de terör saldırıları yapacağı günler olarak ilan etti. Çok sayıda insan bu nedenle “korku içinde yaşamak” zorunda kaldı.

Türkiye'yi kana bulayan, masum insanları katleden ve tüm ülkede can ve mal güvenliğini tehdit eden bir terör örgütü ile “flört eden” bazı AB ülkeleri Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok doğru tespit etmiş olduğu gibi “koyunlarında yılan beslemekteler”. O yılan zehirini Türkiye'de akıtırken kayıtsız kalan ve bu yılana “çadırlar” kurduranlar yarın aynı yılanın hedefi olabilecekleri gerçeğini unutmamalılar. Aynı Paris'i kana bulayan DAEŞ'i teröristlerin olduğu gibi bugün kollandıkları ve korundukları için serbestçe AB ülkeleri içinde “ağlarını ören ve kök salan PKK'lı teröristler” yarın AB'yi hedef aldıklarında aynı DAEŞ'liler gibi çok can yakacaklar.

Türkiye haklı olarak “koynunda yılan besleyen” AB ülkelerini uyarmakta. Çünkü yarın bu gerçeğin farkına varıldığında çok geç olacak.


Nisan ayında Avrupa Parlamentosu'nda gündeme gelecek olan Türkiye Raporu üzerinde PKK terör örgütünü masumlaştırmaya çalışan bazı “PKK ile flört eden” milletvekilleri de bu terör örgütüne çadır kurma izni verenler gibi “koyunlarında yılan beslediklerinin” farkına vardıklarında AB kamuoyuna nasıl hesap verecekler çok merak etmekteyiz?

“PKK ile flört etmek” gerçekten “koynunda zehirli bir yılan beslemekten” farksızdır! Çok geç olmadan bu gerçeğin farkına varılır inşallah!

22/03/2016 14:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ozan ceyhun, brüksel
MANŞETLER

HK Ozan Ceyhun

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.