Bu kez her şey sanat içindi

ads ads ads ads
16/05/2016

ads
Bu kez her şey sanat içindi

Kıbrıs emlak ve Kıbrıs inşaat sektörünün en özel konut projelerinden Milos Park Homes, bir süredir 16dört16 etkinliğiyle dikkat çekiyor.  Yatırım fırsatını sanatla buluşturan, Milos Park Homes şantiyesini sanat galerisine çeviren Kıbrıs Developments, tam bir aydır Kıbrıs’ın sanat merkezi gibiydi.



Birbirinden değerli Kıbrıslı sanatçıların eserlerinin yer aldığı sanat evleri, 16 Nisan’dan bu yana yüzlerce ziyaretçi ağırladı.  Toya Akpınar Doppio sanat alanında “Forgotten Bodies”, Sevcan Çerkez Solo sanat alanında “Beyaz”, Gürkan Gökaşan The Lofts sanat alanında “Cyproblematic Impasse”, Harper Özbirim ve Sadaf Babazadehirani ise Grande sanat alanında “Empati” ve “Kapital” isimli özgün eserleri ile büyük ilgi gördü.





Umay Yılmaz Kutay’ın “Pinokyo’nun Rüyası” isimli duvar resmi ise Milos Park Homes’un kalıcı eserleri arasına girdi. İşte tüm bu özel etkinlik için, bir o kadar keyifli bir kapanış organizasyonu vardı. Sanatçılar ve sanat severler Girne Alsancak’taki Milos Park Homes’ta buluştu. Milos Sanat Günü’nde galeriler gezildi, çalışmalar yorumlandı. Finalde ise canlı müzik vardı. Milos Park Homes projesinin keyifli ortak kullanım alanlarından limonluk bahçede, canlı müzik eşiğinde kokteyl sona erdi.

49 bin sterlinden başlıyor

16dört16 sanat etkinliği tamamlandı ama projeyi yerinde görmek isteyenler için örnek konutların kapıları açık. Konumu, eşsiz doğası ve özel mimarisi ile öne çıkan Milos Park Homes’ta konut fiyatları 49 bin sterlinden başlıyor. 

16/05/2016 14:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Milos Park Homes
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.