Bu onun en iyi hali

ads ads ads ads
23/04/2014

ads
Bu onun en iyi hali

Charlotte Ponce şu an 12 yaşında… Oldukça farklı ve zor bir hayatı olan Charlotte bu yaşına kadar burnu ve bir kulağı olmadan yaşadı. Daha küçük bir bebekken evlerindeki rakunun saldırısına uğrayan kız çocuğu o saldırıda burnunu, sağ kulağını ve dudağının bir parçasını kaybetti.

ABD’nin Michigan eyaletinde yaşayan Ponce ailesi kızlarını evde bir rakunla tek başına bıraktıklarında korkunç olay yaşandı. 2002 yılında gerçekleşen rakun saldırısında küçük kızın anne babası eve döndüğünde kızlarını bir kulağı, burnu ve dudağı parçalanmış halde buldu.

Henüz 3 aylıkken yaşadığı korkunç saldırıdan sonra Charlotte ilk defa bir burun ve kulağa sahip oldu. 2 yıl önce küçük kıza yeni bir burun veren doktorlar bu yıl da ona bir kulak yapmak için odaklandı.Doktorlar gerçekleştirdikleri muhteşem bir implant operasyonuyla Charlotte’a yeni bir burun yaptıkları gibi kulak da yaptılar.





Bu operasyonu eşsiz kılan şeyse Charlotte’un kolunda geliştirilen dokuların burun ve kulak için kullanılmış olması. Son 3 ayda sonuç veren çalışma başarıya ulaştı. 12 yaşındaki Charlotte Ponce kendini ilk defa hiç görmediği bir şekilde gördü.  

23/04/2014 12:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Charlotte Ponce, rakun saldırısı, ABD
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.