Bu Tarz Benim TV8 yayın tarihi belli oldu!

ads ads ads ads
27/12/2014

ads
Bu Tarz Benim TV8 yayın tarihi belli oldu!

Bu Tarz Benim programı sosyal medyada etkisini devam ettiriyor. Son yıllarda yapılan en çok konuşulan yarışmalar arasına girmeyi başaran Bu Tarz Benim ne zaman başlayacak? Tv8'e transfer olan programın yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı...

Bu Tarz Benim yarışması TV8'e transfer olduğu günden beri en çok konuşulan konular Bu Tarz Benim yarışmasının hangi gü yayınlanacağı ve ilk bölüm fragmanı oldu! Yarışma programı şimdiden gündemde konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz günler final yapan ve final canlı yayın skandalı ile gündemden düşmeyen programın şimdi ise yeni kanalı tartışılır oldu. Peki Bu Tarz Benim'in son durumu nedir?

Bu Tarz Benim'in TV8'e 10 Milyon TL'ye transfer olduğu konuşulmuştu. Şimdi ise Programın ise yeni kanalında yeni yayın tarihi belli oldu. Jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in olan yarışmanın ilk bölümü ile 5 Ocak 2014 Pazartesi günü olacak.

BU TARZ BENİM 2.SEZON

Bu Tarz Benim’in Yeni Sezon eleme ve tanıtım gecesinde 17 güzel kadın podyuma çıkacak. Bir kişinin jüri oylarıyla hemen eleneceği bu özel gecede, 17 yeni yarışmacı ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Yüzlerindeki maskeyi çıkararak gizemli bir şekilde podyuma çıkacak olan yeni yüzler, Türkiye’nin en tarz kadını olabilmek için ilk adımı atacaklar. Bu sayı önümüzdeki haftalarda 13’e düşecek ve Bu Tarz Benim’in Yeni Sezon yarışmacıları da belirlenmiş olacak. Yarışmaya devam etmeyi başaran 13 isim, 100.000 liralık büyük ödül için kıyasıya rekabet edecekler. 

Bu Tarz Benim 2.Sezon Yarışmacıları

Zeynep Öztürk

Gökçe Markal

Nazlı Hamarat

Gülşah Yanaş

Maria Surina

Gülnihal Candan

İlbilge Uzun

Melisa Çeliker

Gülay Hançer

Amila Kuruoğlu

Nazlı Sultan Yayla

Arife Deniz

Özden Cerrahoğlu

Derya Yarar

Aygül Bayşu

Melisa Şahin

27/12/2014 14:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bu Tarz Benim, program, tv8, yeni bölüm, TV8, İvana Sert, Nur Yerlitaş
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.