Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak

ads ads ads ads
29/08/2016

ads
Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak

Mayıs ayında Akıncılar bölgesinden Güney Kıbrıs’a geçerek araç çalan ve hakkında tutuklama kararı olan Umut Gül tutuklandı.

Devrim Demir

Güney Kıbrıs’a yasa dışı yollardan geçerek araç çalan ve KKTC’ye getirirken yakalanarak teminata bağlanan zanlılar Hasan Akmergiz, Ali Akçam ve Savaş Yıldız’ın suç ortağı olan ve yurtdışına kaçtığı için aranan konumunda bulunan Umut Gül yakalandı. Gül, dün tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının soruşturma maksatlı 1 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Soruşturma devam ediyor

Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Akıncılar Karakolunda görevli polis memuru Mehmet Temiz olayla ilgili bulguları aktardı. Temiz, Umut Gül’ün Mayıs ayında Akıncılar bölgesinden Güney Kıbrıs’a önceden teminata bağlanan Hasan Akmergiz, Ali Akçam ve Savaş Yıldız ile birlikte yasa dışı yollardan geçerek bir oto galeriden çalmış oldukları Mitsubushi Lancer Evo 4 marka salon aracı birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ederek KKTC’ye getirdiklerini söyledi.

Polis memuru, zanlı Gül’ün yurtdışına kaçmasından ötürü teminata bağlanamadığını ve önceki gün KKTC’ye giriş yaparken yakalandığını belirtti.

Polis zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

KAYNAK: HAVADİS 

29/08/2016 10:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: güney kıbrıs, kuzey kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.