Bülent Ersoy 40 kiloluk ağırlığa dayanamadı

ads ads ads ads
13/02/2017

ads
Bülent Ersoy 40 kiloluk ağırlığa dayanamadı

Fatih Ürek’le birlikte sahneye çıkan Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, sesiyle kulakların pasını silerken, şıklığıyla da göz doldurdu.

Diva'nın Günay şıklığının her zamankinden farkı, burası için özel olarak hazırlattığı kıyafetinin ağırlığının işlemeleri nedeniyle tam 40 kilo olması. Zaten Ersoy bu ağırlığa daha fazla dayanamayarak daha ilk şarkıda özel olarak getirtilen koltuğa oturdu.

bulent-ic

27 BİN DOLARLIK SAHNE KIYAFETİ GİYDİ!

Modacı Semih Doğruer'in atölyesinin 2 ay boyunca “el işlemesi” yaparak hazırladığı kıyafetinin üzerinde Paris'ten özel olarak getirtilen yarı değerli Swarovski taşlar yer aldı ve sadece taşların değeri 27 bin dolar. 7 kişi tarafından 2 ay gibi rekor bir sürede tek tek işlenerek hazırlanan Diva'nın sahne tuvaletinin, üzerindeki taşlar nedeniyle ağırlığı ise tam 40 kilo. Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, üzerindeki kıyafetin tüm ağırlığına rağmen, tam 3 saat sahnede kaldı.

FATİH ÜREK; ‘TIĞ GİBİYİM!’

Günay'da Bülent Ersoy'dan önce sahne alan Fatih Ürek ise, konukları adeta yerlerine oturtmadı. Ameliyat olmadan onca 102 kg olan Fatih Ürek şu an 72 kg olduğunu, kilo alma ve verme durumunun doktor kontrolünde olduğunu söyleyen Ürek, her üç ayda bir kontrollerinin de sağlandığını da ekledi.Bülent Ersoy ve Fatih Ürek'i izleyenler arasında, modacı Nur Yerlitaş, Kadir Doğulu, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Selçuk Ural, Seyyal Taner, Nil Burak, Mehmet Dalmaz, Ahmet Selçuk İlkan, Uğur Batum, Okan Karacan gibi isimler vardı.

kerimcan-ic 

13/02/2017 11:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bülent Ersoy, fatih ürek
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.