Burcu Esmersoy'dan Fenerbahçelileri Kızdıracak Sözler

ads ads ads ads
15/04/2014

ads
Burcu Esmersoy'dan Fenerbahçelileri Kızdıracak Sözler

Fanatik Galatasaray taraftarı olan Burcu Esmersoy, “Asla bir Fenerbahçe taraftarını oynamam” dedi

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, ekranlardan sonra sinemada da kendisini gösterecek. Yakında kamera karşısına geçmeye hazırlanan Esmersoy, Fenerbahçeli taraftarları kızdıracak açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'YE GÖNÜL VERMİŞ KIZI OYNAMAM"

Bugün'de yer alan habere göre, Oynadığı karakterlerin hakkını vererek canlandırmaya çalıştığını belirten ünlü sunucu, "Fenerbahçe'ye gönül vermiş bir taraftar kızı asla oynamam" diye konuştu. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Burcu Esmersoy sözlerine şöyle devam etti: "Fenerbahçe sevgisinin nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için zaten bu rolü oynayamam."

"ŞİDDETİ HİÇ SEVMEM AMA KULLANDIĞIM ZAMANLAR OLUYOR"

Uzun sü­re­dir ya­kın dö­vüş sporlarıyla il­gi­le­nen Bur­cu Es­mer­soy, bir­kaç gün ön­ce mi­ni­bü­se bi­nen bir gen­cin ko­la ku­tu­su­nu so­ka­ğa at­tı­ğı­nı gö­rün­ce çok si­nir­len­di­ği­ni söy­le­di.

Es­mer­soy, "Şid­de­ti hiç sev­mem ama kul­lan­dı­ğım za­man­lar olu­yor. O man­za­ra kar­şı­sın­da o gen­ci mi­ni­büs­ten çı­kar­tıp ku­tu­yu yer­den al­dır­ma­yı is­te­dim. An­cak çev­re­den tep­ki ala­ca­ğı­mı dü­şü­nüp vaz­geç­ti­m" de­di. 

15/04/2014 16:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Burcu Esmersoy
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.