Burs Hakkı Elde Eden Öğrenciler Belli Oldu

ads ads ads ads
01/04/2015

ads
Burs Hakkı Elde Eden Öğrenciler Belli Oldu

Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi (YÖDİD), burs hakkı elde eden 111 öğrenci ile geliri kriter üstü bulunan 12 öğrencinin belirlendiğini; burs hakkı elde edenlerin ivedilikle baş vuruda bulunması gerektiğini duyurdu.

YÖDİD 2014-2015 Öğretim Yılı Şubat dönemi Burs Başvuru Forumlarını değerlendmeye devam etti. YÖDİD Müdürü Ziya Öztürkler, konuyla ilgili açıklamasında, burs hakkı elde eden öğrencilerin ivedi olarak Yüksek Öğrenim ve Dış ilişkiler Dairesi’ne başvuru yapıp dosya tamamlaması gerektiğini belirtti.

Dosya tamamlama işlemini geç yapan öğrencilere geriye dönük burs ödemesi yapılmayacağına işaret eden Öztürkler, gelir yönünden kriter üstü olanların bir defaya mahsus olmak üzere Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi’ne itiraz edebileceklerini söyledi. Öztürkle, itirazların gecikmeden zamanında yapılmasının esas olduğunu kaydetti

Öztürkler, daha önceki değerlendirmede bin 66 öğrencinin burs hakkı elde ettiğini, 125 öğrencinin gelirinin ise kriter üstü bulunduğunu hatırlatarak, Sosyal Hizmetler Dairesi değerlendirmeleri sonuçlandıkça, burs başvurularıyla ilgili açıklamaları basın yoluyla duyuracaklarını belirtti.

Burs başvurularıyla ilgili değerlendirme sonuçları www.mebnet.net adresinden takip edilebilir. 

01/04/2015 12:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: burs, burs hakkı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.