Bursa'da vahşet: Bebeklerini çöpe atmışlar

ads ads ads ads
30/05/2016

ads
Bursa'da vahşet: Bebeklerini çöpe atmışlar

Bursa’da, gizli ilişki sonucu Çiğdem Ş.’den dünyaya gelen bebeklerini çöp konteynera atarak ölümüne neden olmakla suçlanan tutuklu sanık Sedak D. ile sevgilisi Çiğdem Ş. hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi sonucu bebeğin iddia edildiğinin aksine ölü değil canlı dünyaya geldiği tespit edildi. Bunun üzerine tutuklu sanıklar Çiğdem Ş. ile Sedat D. hakkında Bursa Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ’İhmali davranışla kasten adam öldürme’ suçundan dava açıldı. 25 yıla kadar hapis cezası istenen sanıklar önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak

Merkez Osmangazi İlçesi’nde tornacılık yapan Sedat D., kendisi gibi bekar olan Çiğdem Ş. ile birlikte oldu. Bu birliktelikten hamile kalan Ç.Ş. geçen ocak ayında gittiği tuvalette 8 aylık erkek bebeğini dünyaya getirdi. Kanaması durmayan Çiğdem Ş., Çekirge Devlet Hastanesi’ne gitmek zorunda kalınca doktorlar doğum yaptığını anlayıp polise haber verdi. Soruşturma başlatan polis Sedat D.’yi gözaltına aldı. İfadesinde ilişkilerini kabul eden Sedat D., bebeğin dünyaya ölü geldiğini, bu nedenle poşete koyup evin çatı katında gün boyunca sakladıkları cesedi akşam hava kararında Eski Gemlik Yolu üzerindeki Veysel Karani Mahallesi’ndeki çöp konteynerina attığını öne sürdü. Mahkemeye çıkartılan Sedat D. tutuklandı.

ANNE DE TUTUKLANMIŞTI

Hastaneden taburcu olunca getirildği Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Çiğdem Ş. ise, "Sedat ile birlikte yaşıyordum. Hamile kaldığımı anlamamıştım. O gün sancılarım sıklaşınca gittiğim tuvalette doğum yaptım. Şoka girmiştim. Sedat’ı çağırdım. Bu sırada bebeğin kol ve ayaklarının hareket ettiğini hatırlıyorum. Sedat’ın mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile bebeğin göbek bağını kestik. Bebeğin bu sırada nefes almadığını gördüm. Bunun üzerine Sedat cesedi çuvala koydu. Kanamam devam ettiği için hastaneye geldim. O da bebeği çöp konteynerina atmış" dedi. Sorgulamasının ardından adliyeye çıkartılan Çiğdem Ş.’de tutuklandı.

Atıldığı öçöp konyetnerindan alınan ve İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside erkek bebeğin canlı olarak dünyaya geldiği tesbit edildi. Bunun üzerine soruşturmayı tamamlayan savcılık tutuklu Çiğdem Ş. ile Sedat D. hakkında Bursa Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ’İhmali davranışla kasten adam öldürme’ suçundan dava açtı. 25 yıla kadar hapis cezaları istenen çiftin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Halil ÖZÇOBAN/ BURSA / DHA

30/05/2016 11:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bursa, vahşet, Bebek
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.