Büyük Soygunda Bomba Gelişme!

ads ads ads ads
01/08/2014
HK

ads
Büyük Soygunda Bomba Gelişme!

Kooperatif Merkez Bankası’na ait 3 milyon TL’nin çalınmasıyla ilgili soygun olayında yer aldığı tespit edilen ve Türkiye’de bulunan Musafa Çetereisi Türkiye Savcılığı tarafından sorgulanıp serbest bırakılmasının ardından sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan bugün yaptığı paylaşımla gündem bomba gibi düştü.  Mustafa Çetereisi, yaptığı paylaşımla, “Moldova’dan sevgili ülkem KKTC’ye selamlar” diyerek Türkiye’den kaçtığını iddia etti.  Çetereisi daha sonra sildiği paylaşımında ise  şöyle demişti:

"Yaptıklarınızın bedelini ödeme sırası ve yapılanların yanınıza kalmayacağını görme zamanı geldi: Hazır ol, Pervin, İsmail, Zafer, Barış, Aziz ve Salih. Bu kavgayı ben başlatmadım ama bitirmem için bana yalvaracaksınız..."

Mustafa Çetereisi ile ilgili Polis Basın Subaylığı açıklaması ise şöyle:

“24 Temmuz 2014 tarihinde Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde Mevlevi çemberinde gerçekleşen soygun olayında yer aldığı tespit edilen ve Türkiye’de bulunan M.Ç, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması sebebiyle Türkiye Cumhuriyeti Savcılığı tarafından sorgulanmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

Adı edilenin ve olayda yer aldığı tespit edilen R.F’nin ülkemize iadesinin sağlanması için KKTC Hukuk Dairesi (Başsavcılık) nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur.”

01/08/2014 16:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: mustafa çetereisi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.