Cage Club açılışa hazır

ads ads ads ads
19/05/2016

ads
Cage Club açılışa hazır

Cratos Premium Hotel bünyesinde bulunan Cage Club, geçtiğimiz yaz olduğu gibi bu yaz da ülkenin en iddialı eğlence mekanı olarak 21 Mayıs Cumartesi gecesi kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Gece hayatının her geçen yıl yükselen mekanı Cage Club, bu yaza geçtiğimiz yıllara oranla daha büyük bir yatırımla ve dünya standartlarında hazırlanmış projelerle girmeye hazırlanıyor. Uzun süredir yürütülen çalışmalar sonucu Cage Club, 21 Mayıs Cumartesi gecesi muhteşem bir açılışla kapılarını misafirlerine açıyor.

Geçtiğimiz yıl ülkenin en iyi kulübü olmayı elinde tutmayı başaran Cage Club, bu yaz da çok daha büyük projelerde gece hayatının kalbi olmayı sürdürecek.

Umut Özsoy yine kabinde

DJ kabininde geçtiğimiz yaz misafirlerine set up’ları ile unutulmaz geceler yaşatan Umut Özsoy bu yıl da sahneden inmezken son dönemde yıldızı parlayan DJ Cruze da kış gecelerindeki performansını yazda da korumayı hedefliyor. Girne gecelerinin en popüler DJ ekibi son zamanların en sevilen şarkılarını Cage Club misafirleri için sergileyecek.

Yepyeni dans ekibi

Geçtiğimiz yaz her akşam farklı konseptlerle dans ve akrobatik gösterilerini gerçekleştiren dans ekibine bu yıl dünyanın farklı ülkelerinden Cage Club misafirleri için seçilmiş çok özel bir dans ve gösteri ekibi ekleniyor. Dünyanın önde gelen dans okullarında eğitim almış, Avrupa ve bir çok kıtanın en ünlü eğlence mekanlarında sahne almış dansçılar bu yıl da her akşam farklı konseptler ile performanslarını sergileyecekler.

Hardwell konseri

Geçtiğimiz aylarda Cage Club işletmecisi Atakan Ersin Durmuş’un Miami’deki ziyaretinde bire bir görüşme imkanı bularak adamıza davet ettiği dünyanın en iyi DJ’lerinden biri olarak nitelendirilen Hardwell’in konseri de bu yazın en büyük projesi olarak Temmuz ayında gerçekleştiriliyor.

Büyük uğraşlar sonucu konserin 22 Temmuz Cuma gecesi gerçekleşeceğini belirten Durmuş, bu projenin kendisi için hayati önem taşıdığını, ekibi ile birlikte Cratos Premium Hotel bünyesinde Hardwell gibi bir dünya yıldızını ülkemizde ağırlamanın kendisi için büyük gurur yaşatacağını açıkladı. Hardwell konserinin kendisi ve tüm ekibi için büyük bir motivasyon kaynağı olacağını belirtirken geçtiğimiz yaz unutulmaz bir konser gerçekleştiren Ümmet Özcan’ın bu yıl da sahne alacağını açıkladı. Durmuş aynı zamanda daha bir çok proje ile dünyanın en sevilen DJ’leri ile müzikseverlerin Cage Club’ta buluşacağı müjdesini verdi. 

19/05/2016 13:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cage Club, cratos, hardwell
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.