Cage'de resmen izdiham yaşandı!

ads ads ads ads
14/06/2017

ads
Cage'de resmen izdiham yaşandı!

Yenilenen yüzü ve atmosferi ile club dünya listelerine girmeye aday olan Cage Club, Avrupa standartlarında eğlence anlayışını ada halkı ile buluşturuyor.

Açıldığı günden itibaren yoğun ilgi gören Cage Club, dünyaca ünlü yıldız DJ'leri bir bir ağırlamaya başladı.

Ay sonunda dünyanın en büyük festivali Tomorrowland'da sahne alacak olan Deniz Koyu, bu organizasyon öncesinde KKTC'de ilk kez Cage Club'da kabin başına geçerek konuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Haftanın üç günü farklı farklı konseptler düzenleyerek konukları memnun etmeyi başaran Cage Club'da havai fişek gösterileri ve dans şovlar da ilgi ile izlendi.

Ülkemizin başarılı DJ'leri Barış Pulat ve Umut Özsoy'un yanı sıra genç isimler Bilgehan Alperen (BillDalton) ile Emre Üstünkaya'nın da kabin başına geçtiği gecelerde, konuklar eğlencenin tadını çıkarıyor.

Dünyaca ünlü DJ'leri ağırlamaya başlayan Cage Club, Deniz Koyu'dan sonra bu kez bir başka yıldız isim Gregor Salto'yu hayranları ile buluşturacak.

Can't Stop Playing, Miami, Colombia gibi bir çok parçanın yaratıcısı, büyük festivallerin vazgeçilmez ismi Gregor Salto ilk kez 16 Haziran Cuma gecesi Cage Club Wonderland sahnesinde olacak.

14/06/2017 13:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cage
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.