Çalıştığı iş yerini dolandırdı!

Aldığı kıyafetin barkodunu değiştirdiği iddiasıyla tutuklanan S. T., teminatla serbest kaldı

ads ads ads ads
16/10/2017

ads
Çalıştığı iş yerini dolandırdı!

Başkent Lefkoşa’nın Demirhan bölgesinde faaliyet gösteren Erülkü Süpermarket isimli iş yerinde çalışan S. T. market içerisinde satılan kıyafetlerin etiket fiyatlarında oynama yaparak satın aldığı iddiasıyla tutuklandı. Zanlı dün teminat talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Kanteper olayla ilgili bulguları aktardı. 

Kanteper, huzurda bulunan zanlı S. T.’nin 12 Ekim tarihinde, saat 20.00 sıralarında Demirhan’da faaliyet gösteren Erülkü Süpermarket isimli iş yerinin kıyafet bölümünde çalıştığını ve almış olduğu toplam 110 TL değerindeki iki adet kıyafeti başka ürün barkodu ile değiştirip 20 TL yaptıktan sonra kasadan geçirmek suretiyle hırsızlık yaptığını söyledi. 

Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirterek, mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

1 kefil buldu kurtuldu

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak m aksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 20 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Diyalog Gazetesi

16/10/2017 10:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: demirhan, haber, kıbrıs, Erülkü Süpermarket
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.