CAS Çalışanını Rahatlatan Haber!

ads ads ads ads
23/07/2014
TAK

ads
CAS Çalışanını Rahatlatan Haber!

Hükümetin 169 CAS çalışanının işsiz kalmaması kararı alarak güvence sağladığı açıklandı.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş Bakanlar Kurulu devam ederken, Başbakanlık önünde toplanan CAS çalışanları ile görüşmek için dışarı çıkarak kararlarını açıkladılar.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu yarın itibarıyla Havaş’taki hisselerin satın alınması için çalışmalar başlatılıp sonuçlandırılacağını söyledi.

BAYRAMDAN ÖNCE CAS ÇALIŞANLARINA ÖDEME YAPILACAK

Yorgancıoğlu yaptığı açıklamada yarına kadar toplanan kaynaklardan CAS çalışanlarına bayramdan önce maaş ödemesi yapılacağını da söyledi.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu Bakanlar Kurulu sonrası Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’ın CAS’ın hizmet vereceği havayolları ile görüşme yapacağını ve CAS’ın müşteri sahibi olması içinde çalışma yapılacağını söyledi.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu açıklamasında “İnsanımızın her olayda Başbakanlık önüne gelmesinin bir anlamı kalmadığını düşünüyoruz. Biz zaten bu işleri çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Buna karşı bir tavır içinde olsaydık, bunun kınanması adına böyle eylem yapılması daha anlamlı olurdu diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 

23/07/2014 19:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: özkan yorgancıoğlu, cas, çalışan, haber
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.