Cate Blanchett: Yakında tamponumuzun markasını soracaklar!

ads ads ads ads
14/04/2015

ads
Cate Blanchett: Yakında tamponumuzun markasını soracaklar!

Oscarlı oyuncu ödül törenleri öncesi kırmızı halıda yöneltilen sorulardan fena halde sıkılmış durumda...

“ Kırmızı halıda ilk yürümeye başladığımdan bugüne çok şey değişti. Kırmızı halı anlarında kadın oyunculara sordukları o sorular... Aman Tanrım! Sadece bir elbise!” Sözler Oscar, Altın Küre ve Bafta ödüllü Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett’e ait. Bir önceki ödül sezonunda kırmızı halıda kadın oyuncuları baştan aşağı, detaylı bir şekilde görüntüleyen ‘Glam Cam’ uygulaması esnasında “Bunu erkeklere de yapıyor musunuz?” çıkışını yapan Hollywood yıldızı, kırmızı halıda yapılanlardan duyduğu rahatsızlığı bir kez daha gündeme getirdi.

Harper’s Bazaar dergisinin Avustralya edisyonuna konuşan Blanchett, “İnsanlar Oscar Ödülleri’nde bulunmamızın asıl sebebini unutmuşa benziyor. Orada bulunmamızın sebebi sıradışı performanslarımız. Evet, güzel giyinip eğlenmek için de mükemmel bir fırsat ama işimizi de unutmayalım” diyor.

45 yaşındaki yıldız oyuncunun muhalefet ettiği son uygulama ‘Mani Cam’de törenlerin yıldız kadın katılımcılarından, manikürlerini göstermek için parmaklarını kameraya çekilen küçük bir alanda dolaştırmalarının istenmesi. Jennifer Aniston ve Julianne Moore’un da aralarında olduğu ünlüler ‘Mani Cam’e çıkmayı reddetmişti. Son olarak ‘Cinderalla’da rol alan Blanchett ‘mani cam’ teklifini ne kadar saçma bulduğunuysa bir espiriyle aktardı: “Yakında hangi marka tampon kullandığımızı da soracaklar! Daha ne kadar ileri gidebilirler? İç çamaşırımızı göstermemizi mi isteyecekler? Bu işin bir sınırı olmalı.”  

14/04/2015 09:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Muhalefet, Altın, Avustralya, Hollywood, Jennifer Aniston, Altın Küre, İngiliz Film ve Televizyon Sanat Akademisi, haber, Kadın, Fırsat, Kırmızı, Elbise, Küre, Sözler, ödül
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.