Cayma Bedelini Dert Etmeden D-Smart’a Gelin

ads ads ads ads
18/05/2017

ads
Cayma Bedelini Dert Etmeden D-Smart’a Gelin

Uydu alıcılarının kullanılmaya başlamasından son çok sayıda kişi bu teknolojiyi kullanmaya başlarken yüzlerce farklı kanalı izleme şansını da elde ediyor. Bu doğrultuda profesyonel firmalar ile çalışan kişiler çok daha başarılı bir şekilde farklı kanalları satın alırken bunlar arasından birçoğu HD olarak yayınlarını sürdürüyor. Bu imkânları değerlendirmek için kişilerin D-Smart üyeliklerini gerçekleştirmesi gerekli olurken bunun için herhangi bir ek bedel ödemeye de gerek olmuyor. Yalnızca kişiler gerekli aylık bedelleri ödedikten sonra bu hizmete sahip olabiliyorlar. Bazı durumlarda kişiler farklı sebeplerden dolayı abonelik işlemlerine başlayamayacaklarını düşünseler de tüm sorunlar D-Smart bünyesinde çözülebiliyor.

Bu aşamada kişiler daha öncesinde bu hizmeti ya da benzer hizmetleri arklı bir sağlayıcıdan almış olabiliyorlar. Bu durumda d smart kampanyalar açısından büyük avantajlar sunsa da kişiler cayma bedellerini ödemeyi göze alamadığı için başvurularını gerçekleştiremiyorlar. Ancak bu doğrultuda D-Smart müşterileri için her hizmeti vermeyi göze alırken cayma bedelini kendisi karşılıyor. Eğer kişiler farklı bir sağlayıcıdan ayrılarak D-Smart üyeliklerini başlatmak istiyorlarsa ortaya çıkan cayma bedelinin 200 TL’ye kadar olan kısmını D-Smart karşılıyor. Eğer kişilerin cayma bedelleri 200 TL’den fazla ise kişiler kalan kısmı kendileri ödüyorlar. Bu aşamada D-Smart cayma bedelini kişilerin verdiği taahhüt sayısında bölerek faturalara indirim olarak yansıtıyor. Böylece kişiler bu bedeli ödemekten kurtulmuş oluyorlar.

Bunun yanı sıra bu hizmetlerde sürekli olarak uydu alıcılarının ücretleri, kurulum ücretleri, aktivasyon ücretleri ya da ekstra vergiler gündeme geliyor. Kişiler aylık kampanya fiyatlarını görseler de diğer masrafları bir anda karşılayamayacaklarını düşündükleri için başvurularını gerçekleştirmiyorlar. Ancak D-Smart bu hizmetlerin hiçbirinden ücret almıyor ve tamamen ücretsiz olarak bu hizmeti gerçekleştiriyorlar. Bu hizmet bünyesinde kişilerin uydu alıcıları yalnızca kişilere ücretsiz olarak kiralanıyor. Eğer kişiler D-Smart üyeliklerini sonlandırırlarsa uydu alıcıları da kişilerden geri alınıyor. Bu sayede kişilerin uydu alıcısı için herhangi bir bedel ödemesine gerek kalmıyor. Ayrıca aktivasyon işlemlerini de genel merkezinden kolaylıkla halleden D-Smart, ekstra bir ücret talebinde bulunmuyor.

Bu iki avantajı da elde eden kişiler son olarak kampanyalarda yer alan fiyatların uygun düzeylerde olmasını bekliyor. Bu aşamada internet sitelerinden araştırmalara başlayan kişiler D-Smart kampanyalarını incelerken en doğru kararları vererek kanal seçimlerini gerçekleştiriyorlar. Bu doğrultuda sinema ve dizi kanallarını içeren paketler çok ucuz fiyatlardan kişilere sunulurken kullanıcılar isterlerse ekstra paketleri de mevcut anlaşmalarına ekleyebiliyorlar. İngiltere Premier Lig maçlarını izlemek isteyen kişiler buna göre bir ekleme yaparken isteyen kişiler çok uygun fiyatlara yetişkin kanallarını satın alabiliyorlar. Tüm bu imkânlar yeni abonelik işlemi ile birlikte kullanıcıların oluyor.

Abonelik işlemlerini yapacak olan kişiler her konuda bilgi sahibi olmak ve bilinçli bir şekilde bu işlemleri gerçekleştirmek istiyorlar. Böyle bir durumda da kişilerin doğru internet sitelerine girmesi gerekiyor. Eğer kişiler site seçimlerini yaparlarsa bunun sonrasında istedikleri bilgiye ücretsiz olarak ulaşabiliyor. Ardından kendileri için uygun olan D-Smart kampanyalarını ve paketlerini bulan kişiler site üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştiriyor. Birçok işlemde olduğu gibi D-Smart üyeliklerinde de kişilerin herhangi bir ücret ödemesine gerek kalmıyor. Rahatlıkla kişiler ücretsiz olarak kişisel bilgileri ile birlikte başvurularını gerçekleştiriyorlar. Sonrasında verdikleri adreslere ekipler belirli tarihlerde gelerek kurulumları gerçekleştirmeye başlıyor. Bu durumda kişilerin evde olması tüm bu hizmetleri satın alabilmesi için yeterli oluyor. Gelen ilk faturasında ve sonrakilerde hiçbir zaman sürpriz ile karşılaşmayan kişiler sabit ücret ile bu hizmetlere sahip oluyor.

18/05/2017 15:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: D-Smart, kampanya, en ucuz, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.