Cehennem'den 1.5 milyar $

ads ads ads ads
27/07/2014

ads
Cehennem'den 1.5 milyar $

15 Ağustos’ta vizyona girecek The Expendables 3 (Cehennem Melekleri 3), sadece yıldız kadrosuyla değil yarattığı ekonomiyle de öne çıkıyor. 4 yılda 3’üncü filmi gösterime girecek Cehennem Melekleri 3’ün, 1.5 milyar dolarlık ekonomi yarattığı tahmin ediliyor.

İlk filmi 2010’da gösterime giren ve kadrosundaki yıldız oyuncularla dikkat çeken “Cehennem Melekleri” 4 yılda bütçesi, hasılatı ve diğer gelirleriyle 1.5 milyar dolarlık ekonomi yarattı. Sylvester Stallone, Jason Statham, Mel Gibson, ve Dolph Lundgren gibi yıldızlardan oluşan kadroyla vizyona girecek olan Cehennem Melekleri 3, 100 milyon dolarlık bütçeye sahip. Filmin tüm dünyada 400 milyon dolara yakın gişe yapması bekleniyor. Türkiye’de en çok izlenen yabancı filmler arasında olan iki filmi 1 milyona yakın kişi izledi. Türkiye’de 3 milyon dolara yakın hasılat yapan iki film tüm dünyada ise 600 milyon dolar hasılat yaptı.

Motosikletler Türkiye'den

Cehennem Melekleri, filmi Tarhan Telli’nin sahibi olduğu TT Motor’dan aldığı motosikletlerle gündeme gelmişti. Filmde TT Motor’un özel olarak tasarladığı motorlar kullanıldı. Şirket her biri tek olarak kişiye özel tasarlanmış el yapımı Türk malı Chopper motosiklet üretimi yapıyor. 

27/07/2014 16:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cehennem Melekleri 3, haber
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.