Çek zaferi sonrası Türkiye’ye kötü haber

ads ads ads ads
22/06/2016

ads
Çek zaferi sonrası Türkiye’ye kötü haber



Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni yenerek EURO 2016'da en iyi üçüncü olma şansını canlı tuttuğu maçın ardından İtalya'dan kötü haber geldi.

Fransa’nın ev sahipliğini yaptığı EURO 2016’da Türkiye, ilk iki maçtaki silik görüntüsünün ardından Çek Cumhuriyeti’ne patladı! Karşılaşmayı 2-0 kazanarak Arnavutluk’un üzerine çıkan milliler, en iyi üçüncü olma şansını sürdürdü. Milliler, bu akşam E ve F gruplarında oynanacak maçları beklemeye başladı.

türkiye-iç

E Grubu’nda oynanacak İtalya – İrlanda Cumhuriyeti ve Belçika – İsveç maçlarında sürpriz olmamasını bekleyecek olan Türkiye’yi üzen haber Antonio Conte’den geldi. Gruptan lider çıkmayı garantileyen İtalya Milli Takımı’nın tecrübeli çalıştırıcısı Conte, İrlanda Cumhuriyeti maçı öncesinde sahaya süreceği kadro hakkında bilgi verdi.

conte-iç

Rotasyona gideceğini ve yıldızlarını dinlendireceğini söyleyen Conte’nin, İrlanda Cumhuriyeti maçına Sirigu, Barzagli, Ogbonna, Darmian, Sciglio, Florenzi, Sturaro, Motta, Shaarawy, Zaza, Immobile 11’i ile çıkması bekleniyor. Bu durum, İtalya’nın galibiyetini bekleyen Türkiye’nin canını sıkmaya yetiyor.

Conte, İtalya’nın grupta oynadığı ilk maçta kaleci Sirigu, savunma oyuncusu Ogbonna ve hücum silahı Shaarawy’ye hiç forma şansı vermemişti. İtalyan çalıştırıcı Stutaro’ya sadece 5, Immobile’ye ise 15 dakika, Motta’ya ise iki maçta yaklaşık 15’er dakika şans tanımıştı.

immob,ile-iç

TÜRKİYE NASIL TUR ATLAR?

Çekleri mağlup eden A Milli Takım, E ve F Grubu’ndaki sonuçlara bakacak. İtalya, İrlanda’ya, Belçika da İsveç’e kaybetmezse Çek Cumhuriyeti karşısında aldığımız iki farklı galibiyet son 16 turuna çıkmamız için yeterli olacak.

Öte yandan İrlanda ya da İsveç’ten en az biri kazanırsa, Türkiye’nin gruptan çıkmak için son şansı, Macaristan – Portekiz maçına kalacak. O karşılaşmada Macarların alacağı galibiyette Türkiye’nin işini görecek.

Türkiye turu geçmesi durumunda ise B Grubu’nu İngiltere’nin önünde lider olarak tamamlayan Galler ile karşı karşıya gelecek. 

22/06/2016 16:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Çek, Türkiye, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.