Cem Yılmaz: Maaşımın 1 milyon katını geri çevirdim

Bir foruma konuşmacı olarak katılan Cem Yılmaz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ads ads ads ads
16/11/2017

ads
Cem Yılmaz: Maaşımın 1 milyon katını geri çevirdim

‘Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’a konuşmacı olarak katılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, kariyeri hakkında merak edilen konulardan bahsetti. Meslek hayatında keşkelerinin olmadığını ve sınırlarını bildiğini söyleyen komedyen Cem Yılmaz "Yıllarca televizyon programı yapmam için teklif geldi ama başarısız olacağımı bildiğim için kabul etmedim. Kendimi izlemek istemem ki. Katrilyon teklif etseler cevabım 'Hayır'. İlk reklam filminde maaşımın 1 milyon katını teklif etmişlerdi. 'Bana uygun değil' diyerek onu da reddettim" dedi.

"BAŞARILI BİR YAPIMCI DEĞİLİM"

Finansal yönden başarılı bir yapımcı olmadığını belirten Cem Yılmaz, 'G.O.R.A'dan 100 bin TL zarar ettim. Çok büyük filmlerden, küçücük zarfla para aldığımız oldu'' şeklinde konuştu.


"ONLARIN İLİŞKİSİ MEKANİK"

Hiç fan kulübü olmadığını dile getiren komedyen, "Sevilmek kadar sevilmemeyi de normal karşılıyorum. Kimseye 'Hayranlarım’ diye hitap etmedim. Sahtekâr şöhretler bu konforu yaşıyorlar, onların fanları oluyor, bilmem ne oluyor. 'Ballarım, canlarım’ diyorlar. İlişkileri mekanik" açıklamasını yaptı.

16/11/2017 12:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cem Yılmaz, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.