Cem Yılmaz: Ozan seninle buraya kadar

ads ads ads ads
20/04/2016

ads
Cem Yılmaz: Ozan seninle buraya kadar

Bebek’te karşılaştıkları muhabirlere takılmak için el ele tutuşup öyle poz veren Cem Yılmaz ve Ozan Güven, aynı akşam Arnavutköy’deki bir balıkçıdaydı. İkili, espri bombardımanına orada da devam etti.

ÖNCEKİ gün Bebek’te karşılaştıkları muhabirlere el ele poz veren Cem Yılmaz ve Ozan Güven, akşam saatlerinde Arnavutköy Zıpkın Balık’taydı. Şebnem Bozoklu’nun eşi Emre İzer’le akşam yemeği yiyen iki arkadaşın keyfi yerindeydi, gündüz başlayan basına özel stand-up şovu orada da devam etti. Yılmaz, el ele pozlarını soran bir muhabire “Ama iyi numaraydı değil mi? Amacımız neydi biliyor musunuz, şu zor günlerde sizleri biraz olsun güldürebilmek” dedi.

sırada kendi aracına doğru yürüyen Güven ise şakayı devam ettirdi, dönüp ünlü komedyene “Eve gidince çaldırırım canım” diye seslendi. Cem Yılmaz, bu espriyi karşılıksız bırakmadı: “Seninle buraya kadarmış. Zaten bana kalırsa Zafer (Algöz) abiden hoşlanıyorsun.” Yılmaz, bu renkli sohbeti “Bu arada gerçekten aramızda bir şey yok, yanlış anlaşılmasın” diyerek noktaladı. O evine dönerken, arkadaşı Ozan Güven ise eğlenceye devam etmek üzere tek başına Beyoğlu Tren Pera’ya geçti.  

20/04/2016 12:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: cem yılmaz, ozan güven, can yılmaz, zafer algöz
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.