'Cem Yılmaz'a aşığım'

ads ads ads ads
04/07/2015

ads
'Cem Yılmaz'a aşığım'

 SİYAD gecesinde yaptığı konuşmayla Cem Yılmaz’ın diline düşen Gonca Vuslateri, “Rahatsız olmadım, aksine benim yarattığım bunalımlı havayı değiştirdi. Ona aşığım” dedi

Gonca Vuslateri, NTV’de Hakan Hepcan’ın sunduğu ‘Bi Dünya Şov’ adlı programa konuk oldu. ‘47. SİYAD Türk Sineması Ödülleri’ gecesinde Attila Özdemiroğlu’na onur ödülünü verdikten sonra yaptığı konuşmayı usta komedyenin ti’ye almasına yanıt veren Vuslateri, “Ben her zaman ciddi konuşmalarda kafama estiği gibi konuşmuşumdur; bazen iki kelimeyi bir araya getiremem. Ödül verirken çok heyecanlandım. Kendisi de bunun üzerinden geçti. Benim kontrolsüzce verdiğim o bunalımlı havayı alıp başka bir şeye çevirdi” dedi.



Vuslateri, “Rahatsız oldun mu?” sorusuna “Hayır, ben Cem’e çok aşığım. O, çocukluğumda güldüğüm hayatımın objesi. Sevmediği kişi olabilirim, benim nefret ettiğim bir kişiliği de olabilir ama çok iyi yapıyor işini” diye karşılık verdi.



Babasının kendisini arayarak Cem Yılmaz’ın dalga geçtiğini söylediğini anlatan oyuncu; “Biraz ailemi inciten bir şey olmuş. Annem Cem Yılmaz’a tweet’ler atıp “Gonca’s mother (Gonca’nın annesi)” yazmış. Ben hiç kızgın değilim ama” dedi.

O gece ne olmuştu?


Gonca Vuslateri, Atilla Özdemiroğlu’na ödül vermek için sahneye çıktığında “Size onur ödülü vermek için çok gencim ama Attila ben çok zengin bir oyuncu olmadan ölme, lütfen bunu gör” demişti. Bu konuşmanın ardından sahneye çıkan Yılmaz, ”Atilla abi ben bir gün zengin olursam dedim ve oldum” diyerek salonu kahkahaya boğmuştu.

04/07/2015 13:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: cem yılmaz, gonca vuslateri
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.