“Cep Hesabım” kullandılar kazandılar!

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Cep Hesabım” uygulamasını indirerek, arkadaşlarına da önerenlere, 500 MB ek internet hediye edildi.

ads ads ads ads
20/05/2017

ads
“Cep Hesabım” kullandılar kazandılar!

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Cep Hesabım” uygulamasını indirerek, arkadaşlarına da önerenlere, 500 MB ek internet hediye edildi.

Uygulamayı kullanan kişiler arasında yapılan çekilişle 1 kişi iPhone 7 akıllı telefon sahibi olurken,  5 kişi Turkcell T70 akıllı telefon, 50 kişi de Powerbank kazandı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Cep Hesabım" uygulamasını indiren şanslı isimler, hem dijital değişimi yaşadı, hem de hediyeler kazandı.
“Cep Hesabım” uygulamasını App Store ya da Google Play Store'dan indirerek, uygulamaya giriş yapanlara haftalık 500 MB, uygulama üzerinden arkadaşlarına davet göndererek giriş yapmalarını sağlayanlara da yine 500 MB ek internet hediye edildi.
Ayrıca uygulamayı kullanan ve önererek kullanılmasını sağlayan kişiler arasında yapılan çekilişle 1 kişi iPhone 7 akıllı telefon sahibi olurken, 5 kişi Turkcell T70 akıllı telefon, 50 kişi de Powerbank kazandı.


Kazanan şanslılar


06 Mart- 30 Nisan 2017 tarihleri arasında yer alan kampanya yoğun ilgi gördü. Kazanan talihliler noter huzurunda yapılan çekilişin ardından belirlendi.  Çekiliş sonucunda Gizem Abit,  iPhone 7 akıllı telefon kazandı. Samiye İçli, Aynur Yalçın, Üzeyir Can, Samet Kalaycı ve Aydın Tayşun ise Turkcell T70 sahibi oldu.


“Sürprizler devam edecek”

“Cep hesabım” uygulaması, Android işletim sistemine sahip cihaz kullananlar için Play Store, Apple işletim sistemine ait cihaz kullananlar için ise App Store'dan indirilebiliyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, pek çok avantajlar sunan “Cep Hesabım”a yönelik sürprizlerin de devam edeceği belirtildi.

“Cep Hesabım” uygulaması nedir ne işe yarar?

“Cep Hesabım” uygulaması hakkında şu bilgiler verildi:
“Cep Hesabım” uygulaması ile Kuzey Kıbrıs Turkcell hattınızın kalan kullanımlarını takip edip, güncel ve geçmiş fatura detaylarınızı görüntüleyebilir ve fatura ödemelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Kontör yükleyebilir, tarife ve paketlerimizi inceleyerek hemen satın alabilirsiniz. Aynı zamanda hat ayarlarınıza ulaşabilir ve kullandığınız servisleri güncelleyebilirsiniz.”

20/05/2017 15:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cep Hesabım, Kuzey Kıbrıs Turkcell, Turkcell, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.