Çilek güzeli: Asya Apaydınlı

ads ads ads ads
16/05/2017

ads
Çilek güzeli: Asya Apaydınlı

10 YARIŞMACI KATILDI: Yeşilırmak-Yedidalga Üreticiler Birliği tarafından organize edilen 12. Çilek Festivali Güzellik Yarışması’nda 10 yarışmacı arasından birinciliği Asya Apaydınlı, ikinciliği İlayda Yücel, üçüncülüğü Maria Yakobehuk elde etti.

 

Gürsel KARAGÖZLÜ-HAVADİS

Yeşilırmak-Yedidalga Üreticiler Birliği tarafından organize edilen 12. Çilek Festivali Güzellik Yarışması önceki akşam yapıldı. Yarışmaya bölge halkı çok büyük bir ilgi gösterdi.  5 Eylül Meydanı’nda gerçekleştirilen yarışmada 10 aday “Çilek Güzeli” olmak için boy gösterdi. Yarışmada jüri oylaması sonrası birinciliği 10 numara ile yarışan Asya Apaydınlı, ikinciliği 3 numara ile yarışan İlayda Yücel, üçüncülüğü 2 numara ile yarışan Maria Yakobehuk elde etti. 7 numara ile yarışan Eda Yaman Dostluk güzeli ve 1 numara ile yarışan Melisa Günel Basın güzeli seçildi.

Birinciliği kazanan Asya Apaydınlı’ya tacını, çiçeğini ve 1500 TL ödülünü Yeşilırmak- Yedidalga üreticiler birliği başkanı Cahit Işıkgün yönetim kurulu üyesi Gülay Münür Özpolat ve 2016 çilek güzeli Sena Öztürk verdi. İkinciliği kazanan İlayda Yücel’e tacını, çiçeğini ve 1000 TL ödülünü Yeşilırmak- Yedidalga üreticiler birliği yönetim kurulu üyesi Nesrin Şen ve 2015 çilek güzeli Aydın Başar verdi. Üçüncülüğü kazanan Maria Yakobehuk’a tacını, çiçeğini ve 500 TL ödülünü Yeşilırmak Muhtarı İsmet Özpolat ve Refiye Karakahraman verdi.

Koreografisini Abdullah Öztoprak’ın yaptığı gecede Dostluk güzeli seçilen Eda Yaman’a bandını Yeşilırmak Yedidalga Üreticiler Birliği onursal başkanı Cavit Atalar, Dostluk güzeli seçilen Melisa Günel’e bandını basından Hasan Ceylan taktı.

Gecede, Ersan Karaç ve Muharrem Cemoğlu ikilisi ile Ayşegül Zayım ayrı ayrı konser verdi.

Fotoğraf: Mustafa Şenal

16/05/2017 15:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Çilek güzeli, Asya Apaydınlı
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.