Cristiano Ronaldo’dan Zinedine Zidane’a küfür

ads ads ads ads
26/09/2016

ads
Cristiano Ronaldo’dan Zinedine Zidane’a küfür

Cristiano Ronaldo - Zinedine Zidane arasında yaşanan gerilimle ilgili yeni bir görüntü ortaya çıktı. Yedek kulübesindeki görüntüde Ronaldo'nun hocasına, "O... çocuğu" dediği iddia edildi.

Real Madrid’in Las Palmas deplasmanında puan kaybı yaşadığı karşılaşmanın 72. dakikasında oyundan alınan Cristiano Ronaldo ile Teknik Direktör Zinedine Zidane arasında gündeme bomba gibi düşen bir gerilim yaşanmıştı. Portekizli futbolcu Ronaldo, oyundan alınmasının ardından memnuniyetsiz bir şekilde kenara gelmiş, Zidane’a tepki göstermişti.

Sport Gazetesi’nin iddiasına göre, yedek kulübesindeki görüntülerde Ronaldo; Zidane’a, “O… çocuğu” diyerek küfrediyor. Haberde, Ronaldo’nun bununla yetinmeyip hakaretlerini sürdürdüğü belirtiliyor.



‘Dinlendirmem gerekiyordu’

Son olarak yaptığı değişiklikle ilgili bir açıklamada bulunan Zidane ise, “Çarşamba günü bir maç oynadık ve onu dinlendirmem gerekiyor. İyi oynadı ama değişiklik yapmam gerekiyordu çünkü salı akşamı Şampiyonlar Ligi maçımız var.” dedi.

“Sinirli miydi?” sorusunu yanıtlayan Fransız çalıştırıcı, “Sinir? Hayır. Bence bu sizin yorumunuz. Her futbolcu sürekli sahada olmak ister ama benim oyuncularımı düşünmem gerekiyor, özellikle Ronaldo’yu.” sözlerini kullandı.

 

26/09/2016 12:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.