CTP'den Siber İçin Birlik Mesajı

ads ads ads ads
21/12/2014

ads
CTP'den Siber İçin Birlik Mesajı

CTP-BG’nin düzenlediği dayanışma yemeği dün akşam Acapulco Otel’de partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti:

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) dün akşam Acapulco Otel’de dayanışma yemeği düzenledi. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen gecede birlik, mücadele, dayanışma mesajları verildi. CTP-BG’liler 2015 yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacaklarından emin olduklarını ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber’in etrafında kenetlendiklerini ifade ettiler. Acapulco Otel’de düzenlenen dayanışma yemeği, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Genel Sekreter Kutlay Erk, CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, MYK üyeleri, kabinedeki CTP-BG’li bakanlar, milletvekilleri, ilçe başkanları, Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın, Gençlik Örgütü Genel Başkanı Ongun Talat, CTP-BG’li belediye başkanları ve çok sayıda partilinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.





YORGANCIOĞLU: “SİBER’İN KAZANMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”



Acapulco Otel’de gerçekleşen dayanışma yemeğinde konuşma yapan CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Nisan 2015’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CTP-BG adayı Sibel Siber’in seçimi kazanabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 1970 yılında başlayan onurlu mücadelelerinde, her yıl tekrarlanan moral alma ve güç toplama yemeğini bu yıl yine gerçekleştirdiklerini dile getiren Yorgancıoğlu, önlerinde çok önemli bir seçim olduğunu ve bu seçimden başarıyla çıkacaklarını vurguladı. Yorgancıoğlu, Kıbrıs sorununun çözülmesi ve Kıbrıs Türk halkının uluslararası hukuk sistemine dahil olabilmesi için Siber’in cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanması gerektiğini kaydetti.





ERK: “KAZANACAĞIMIZDAN EMİNİZ”



CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, çok güçlü bir adayla seçime katıldıklarını ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini ne olursa olsun kazanacaklarını vurguladı. Gerek Kıbrıs, gerekse Akdeniz bölgesi için barışa ulaşmanın çok önemli olduğunu dile getiren Erk, parti kadrolarının hazır olduğunu ve çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Bu seçim döneminde herkese ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Erk, “Bu yolda bizimle yürüdüğünüz için size teşekkür ediyorum” dedi.





SİBER: “BİZ BURADAYIZ VE HAZIRIZ”



Gecede son konuşmayı gerçekleştiren CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, seçime son derece hazır olduklarını belirtti. Omuz omuza, yüz yüze, kalp kalbe olduklarının altını çizen Siber, umutla ve inançla hazırlandıklarını söyledi. Dostluk, kardeşlik ve Kıbrıs’ta çözüm için bu yola çıktıklarını anlatan Siber, değişim için, el birliğiyle daha güzel günlere ulaşacaklarını kaydetti. Siber’in konuşmasını tamamlamasının ardından CTP-BG kadrolarından emekli olan Aysın Yüksel ve Mustafa Murat’a teşekkür plaketi verildi. Bu arada geceye Manisa’da bir konferansa davetli olduğu için katılamayan 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, tebrik mesajı gönderdi.  

21/12/2014 09:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sibel siber, ctp, haber, özkan yorgancıoğlu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.