DAÜ Giriş ve Burs Sınavı 5 Haziran'da

ads ads ads ads
26/05/2017

ads
DAÜ Giriş ve Burs Sınavı 5 Haziran'da

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ),  KKTC’li öğrenciler ile KKTC lise ve dengi okullarında kesintisiz eğitim görmekte olan TC’li öğrencilere yönelik DAÜ– Giriş ve Burs Sınavı, 5 Haziran Pazartesi günü, 10.0-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

DAÜ Rektörlüğü’nden verilen bilgiye göre sınav, DAÜ Kampüsü ile  Lefkoşa’da Türk Maarif Koleji’nde yapılacak.

Sınav başvuruları 2 Haziran’da sona erecek. Başvurular, DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü ile  Lefkoşa’daki Atatürk Öğretmen Akademisi’ndeki DAÜ Sınav Başvuru Merkezi’ne yapılabilecek.

Sınava giriş harcı 50 TL olarak belirlenirken, sınav harcının Kooperatif Merkez Bankası şubelerinde  DAÜ’nün 100640 numaralı hesabına veya Lefkoşa’da DAÜ Sınav Başvuru Merkezi’ne başvuru esnasında yatırılabilecek.

Sınav başvuruları, kimlik kartı fotokopisi, banka dekontu ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile kabul edilecek.

Sınava girecek olan adayların sınav günü saat 09:30’da sınav merkezlerinde hazır bulunmaları ve yanlarında kimlik kartları ve sınav giriş belgesi olması gerekiyor.

Müzik Öğretmenliği ve Spor Bilimleri programlarını tercih edecek olan adayların 5 Haziran’daki Giriş ve Burs Sınavı öncesinde 29 Mayıs – 2 Haziran  tarihlerinde yetenek sınavına girmeleri gerekiyor.

Yetenek sınavına girecek adayların ilgili bölümlere başvurarak randevu almaları da gerekiyor.

26/05/2017 12:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: DAÜ, Giriş ve Burs Sınavı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.