Instagram'da artık canlı yayınları kaydedebileceksiniz!

ads ads ads ads
21/03/2017

ads
Instagram'da artık canlı yayınları kaydedebileceksiniz!

Instagram'da yeni dönem başladı; artık yaptığınız canlı yayınları sonradan izlemeniz için yayınları kaydetme şansına da sahipsiniz. İşte son gelen güncelleme ile birlikte Instagram'ın kazandığı o özellik...

Instagram’ın geçtiğimiz yılın Kasım ayında sunduğu bir özellikti canlı yayın özelliği. Tüm kullanıcıların ücretsiz olarak kullanabildiği bu özellik ile, istenilen şekilde canlı yapmak mümkündü. Ancak daha sonra izlemek ya da arşiv tutmak için kayıt yapma imkanı yoktu. Buna sorun denirse, bu sorun çözüldü. Yayınlanan son güncelleme ile Instagram canlı yayınları video olarak kaydetmek mümkün olacak.

Instagram, yaptığı açıklama ile artık canlı yayın bitiminde, yayının video olarak kaydedilebileceğini belirtti. Bu özellik canlı yayın bittiğinde ekranın sağ üst köşesinde ortaya çıkan kaydet ikonuna dokunularak kullanılabilecek.

Instagram, canlı yayının sadece video olarak kaydedilebileceğini belirtti. Yorumların, beğenilerin, izleyen sayısının ya da canlı etkileşimlerin kaydedilemeyeceğini işaret etti.

Instagramda artık canlı yayınları kaydedebileceksiniz



Belirtmekte fayda var; bu özellik sadece sizin başlattığınız canlı videoları kaydediyor. Siz takip ettiğiniz bir kişinin canlı yayınını kaydedemiyorsunuz.

Bu özellik Instagram’ın 10.12 kodlu sürümünde hem Android hem de iOS için kullanılabilir durumda. 

21/03/2017 17:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: instagram, uygulama, instagram canlı yayın
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.