Değirmenlik lidere taktı: 1-1

ads ads ads ads
19/02/2017

ads
Değirmenlik lidere taktı: 1-1

K-Pet Süper Lig lideri Yenicami hafta arasında kupadan elendikten sonra ligde de Değirmenlik deplasmanında berabere kalarak puan kaybı yaşadı

DEĞİRMENLİK ZORU SEVDİ:

Ligde geçtiğimiz hafta Girne deplasmanında Doğan Türk Birliği’ni mağlup eden Değirmenlik, dün de sahasında lider Yenicami ile 1-1 berabere kalarak zorlu maçtan puan almayı başardı. Değirmenlik’te golü atan Victor bu sezon ilk kez fileleri havalandırırken, Yenicami’nin beraberlik golü Hüseyin’den geldi

LİDERİN ÜÇÜNCÜ BERABERLİĞİ:

Bu sezon sadece ilk hafta mağlup olan ve ligde başka mağlup olmayan Yenicami 12. haftada Çetinkaya ve 14. haftada Cihangir maçlarında berabere kalarak puan kaybetmişti. Kartal dün sezonun üçüncü beraberliğini aldı

Yer: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı (***), Şakir Azizoğlu (***), Mehmet Ekşici (***)

Değirmenlik: Çayan (**), Gençali (***), Sercan (***), Burçin (**)(Dk.46 Ümitcan (**)), Rifat (**), Haşim (**), Fehim (**), Miranda (**), Yusuf (**), Uğur (**)(Dk.65 İbrahim (*)), Victor (***)

Yenicami: Yusuf (**), Hüseyin (***), Halil (**), Erbay (**), Rifat (**), Ünal (**), Mehmet Göktaş (**), Tansel (**), Mehmet Altın (**) (Dk.46 Moses (*))(Dk.70 Emin (**)), John (**), İbrahim Çıdamlı (**)(Dk.70 Ömer (*))

Goller: Dk.67 Victor (Değirmenlik) Dk.71 Hüseyin (Yenicami)

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda lig lideri Yenicami’yi konuk eden Değirmenlik, bir hafta önce Girne deplasmanında Doğan karşısında aldığı galibiyetin ardından Yenicami karşısında da beraberlikle 1 puan almayı başardı.

Önemli dakikalar:

1.dakikada Victor’un set şutu az farkla yandan auta gitti.

34.dakikada Rifat’ın ceza sahasına ortasına Mehmet Altın net pozisyonu değerlendiremedi.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

52.dakikada sağdan Hüseyin ortaladı, John ceza sahasında vurdu top defanstan döndü. Topu önünde bulan John bir kez daha vurdu top yine defanstan döndü.

67.dakikada sağdan iki rakibinden sıyrılan Victor kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu filelerle göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

71.dakikada köşe atışından gelen topta Hüseyin kafa vuruşu ile skoru 1-1 yaptı.

90+4.dakikada soldan Emin’in ortasında Tansel’in şutunda top kaleciden döndü. Bu kez John tamamlamak istedi, savunma araya girdi.

90+5. dakikada Miranda kaleci ile karşı karşıya kaldı çok kötü vurarak topu auta gönderdi ve takımını mutlak bir golden etti.

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

19/02/2017 12:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Değirmenlik, Yenicami, spor, futbol, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.