Değirmenlik'de bıçakla yaralama

Değirmenlik'de faaliyet gösteren bir iş yeri içerisinde çıkan tartışmada bıçağa sarılan zanlı Hüseyin İpçioğlu Muhammed Essa Rana’yı yaralaması üzerine tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

ads ads ads ads
18/02/2018

ads
Değirmenlik'de bıçakla yaralama

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Kanteper olayla ilgili bulguları aktardı. Kanteper huzurda bulunan zanlı Hüseyin İpçioğlu’nun 16 Şubat tarihinde saat 14.30 sıralarında Değirmenlik'de faaliyet gösteren bir iş yeri içerisinde daha önceden aynı iş yerinde çalışan oğlunun işten durdurulmasına sebep olduğuna inandığı, Ahmet Taş ile tartıştıklarını söyledi. Polis zanlı İpçioğlu’nun tartışma sırasında Taş’ı darp edip daha sonra tasarrufunda bulunan bıçağı Taş’a doğru gelişi güzel salladığı esnada, kavgayı ayırmaya çalışan Muhammed Essa Rana’nın sağ el avuç içinde yüzeysel olarak yaralanmasına sebep olduğunu söyledi. Polis kavganın ayrıldığını zanlının olay yerinden ayrılıp iş yerinin üzerinde bulunan evine gittiğini ve kıyafetlerini değiştikten sora yeniden elinde bıçakla döndüğünü söyledi. Polis memuru Mehmet Kanteper zanlının orada bulunan lar ile arasında kavga çıktığını ve çıkan kavgada yüzüne almış olduğu darbelerden hafif şekilde yaralandığı ve diğer şahıslar aleyhine de soruşturma başlatıldığını belirtti. Polis memuru Mehmet Kanteper zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını zanlının TC uyruklu ve ülkemizde yasal statüsü bulunmadığını belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti. 

Polis şahadeti üzerine söz alan zanlı olay yerine ikinci sefer gittiğinde kendisine oradakilerin saldırdığını ve orada bulduğu bıçağı kendisini korumak için aldığını söyledi. 

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlının yasal statüsü ve işlemiş olduğu suçu da dikkate alarak 1 ay süre ile davaları görüşülünceye değin hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi. 

Kaynak/StarKıbrıs

18/02/2018 09:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hüseyin İpçioğlu Muhammed Essa, Ahmet Taş
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.