Demba Ba için ağır sözler!

ads ads ads ads
02/03/2015

ads
Demba Ba için ağır sözler!

Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Mustafa Denizli, son iki haftada 5 puan kaybeden Beşiktaş'ın Senegalli futbolcucu Demba Ba ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ın 2-2 berabere kaldığı Balıkesirspor maçı sonrası Lig TV'de yorumlarda bulunan Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba'yı eleştirdi.  

Senegalli yıldızın yanı sıra Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Jose Sosa'yla ilgili de yorumlar yapan tecrübeli teknik adamın tespitleri şöyle:

"İlk önce şunu söyleyelim, puan kaybının yorgunlukla alakası yok. Hafta içinde Liverpool'a karşı her şeyiyle varolan, her şeyi yapan Beşiktaş görünen o ki bugün rakibini ciddiye almamış. Veya Perşembe gününün havasından kurtulamadılar. Topla çok oynamak, 'Ben bu takımı tek başıma başarıya götürecek potansiyele sahibim' görüntüsü vermek, arkadaşlarıyla paylaşmamak Beşiktaş'ın bugün ön plana çıkan tarafıydı."

"DEMBA BA HAFTALARDIR YOK"

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü futbol adamı, "Liverpool'a karşı nasıl paylaşılır, nasıl yardımlaşma olur, nasıl savunma yapılır vardı. Balıkesirspor karşısında onlardan eser yok. Bireysel olarak da sıkıntılar var. Demba Ba gol atıyor, ama haftalardır yok. Bunu geçen hafta da söyledik. Demba Ba'nın oyuna katkısı neredeyse yüzde 10" dedi.

Devre arasında transfer edilen Daniel Opare'yi öven Mustafa Denizli, "Sosa'da 3-4 haftadır çok düşüş var. Gökhan öyle Olcay öyle. Beşiktaş'ta zorunluluklardan dolayı Opare sol bekte görev alıyor ve 2 maçtır Opare'den başka Beşiktaş'ta ayakta kalan oyuncu yok" şeklinde konuştu.

02/03/2015 10:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: demba, ba, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.