Demokrasi Nöbetinde itiraf etti : Kurtlar Vadisi Acı Gerçek!

ads ads ads ads
21/07/2016
Bekir ÇAĞLAYAN

ads
Demokrasi Nöbetinde itiraf etti : Kurtlar Vadisi Acı Gerçek!

Necati Şaşmaz: Kurtlar Vadisi Acı Gerçekmiş

Necati Şaşmaz demokrasi nöbetini Taksim Meydanı'nda tutarken "Kurtlar Vadisi için hayal ürünüdür diye yazdım ama bunlar acı gerçekmiş" dedi.

Darbe girişiminin ardından vatandaşlar meydanları boş bırakmazken, Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz da demokrasi nöbetini Taksim Meydanı'nda tuttu. Şaşmaz, "Onlar insan sever göründüler. Birçok insanı Allah ile kandırdılar" dedi.

KADİR TOPBAŞ DA GELEREK DESTEK VERDİ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından vatandaşlar meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Vatandaşlara bu nöbet yerlerinde zaman zaman bakanlar, belediye başkanları ve sanatçılar destek veriyor. Taksim Meydanı bu akşam da nöbet tutanların akınına uğradı. Burada İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz vatandaşlara destek verdi.

"BİZ GÜCÜMÜZÜ DEMOKRASİDEN ALIYORUZ"

Necati Şaşmaz, "Saygıdeğer kardeşlerim, ağabeyim. Milli irademizi çiğnemeye çalıştılar. Demokrasimizi askıya almaya çalıştılar. Biz dimdik ayakta durduk. Bir tanktan diğer tankın altına atladık. Çok şükür durdu. Bunu durduran halkıma şükranlarımı sunuyorum. Milletimiz bu demokrasi savaşında karşısında durdu ve onu ezdi. Bizi gücümüzü bu demokrasiden alıyoruz dedi.

"BİRÇOK İNSANI ALLAH İLE KANDIRDILAR"

Biz hep bütünüz ve demokrasinin yanındayız dedi. Onlar insan sever göründüler. Birçok insanı Allah ile kandırdılar. Ama bugün biz gerçek yüzlerini gördük.

"KURTLAR VADİSİ ACI BİR GERÇEKMİŞ"

14'üncü yılına girecekti Kurtlar Vadisi. Yıllardır bu gerçeği anlatmaya çalışıyorduk. Bunlar hayal ürünüdür diye yazdım. Bugün görüyoruz ki bunlar acı bir gerçekmiş. Biz bunları anlattık, anlatmaya devam edeceğiz. Bizler bir bütünüz. Her mahallede her sokakta soluduğumuz havada bizi özgürlüğümüzü hissediyoruz. Birliğimizi muhafaza edelim" dedi. 

21/07/2016 09:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: İstanbul Belediye Başkanı, Belediye Başkanı Topbaş, Kurtlar Vadisi Pusu, Taksim Meydanı, Kurtlar Vadisi, Necati Şaşmaz, Kadir Topbaş, Allah (C.C), 15 Temmuz, Allah
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.