Deniz Birinci, AP Seçimleri İçin Aday!

ads ads ads ads
16/04/2014

ads
Deniz Birinci, AP Seçimleri İçin Aday!

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Uluslararası İlişkiler Sekreteri Deniz Birinci’nin, “iki toplumlu” olduğu ileri sürülen “Radikal Sol İşbirliği”nden Avrupa Parlamentosu seçimleri için aday olduğu belirtildi. Politis gazetesi, Radikal Sol İşbirliği’nin Avrupa Parlamentosu seçimlerinde, iki toplumlu oy pusulası oluşturmak için hazırlık yaptığı haberini daha önce yayımladıklarını anımsatarak Radikal Sol İşbirliği’nin dün resmi bir açıklama yaparak Deniz Birinci’nin yanı sıra Kostis Ahniotis’in adaylıklarını açıkladığını yazdı.

Gazete Deniz Birinci’nin TDP Uluslararası İlişkiler Sekreteri olduğunu, Ahniotis’in ise Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum Eğitimciler Platformu’ndaki faaliyetleri ile tanındığını belirtti.

Deniz Birinci’nin, Fransa Dışişleri Bakanlığı’nın, Fransa dışında, siyasette yer alan ve de geleceğin liderleri olarak addedilen gençlerle tanışma programı çerçevesindeki daveti üzerine bugünlerde Paris’te bulunduğunu belirten gazete, Birinci’nin, “tüm Kıbrıs”ı temsil ettiğini de savundu.

Fileleftheros gazetesi ise Radikal Sol İşbirliği’nin ortak oy pusulası hazırladığını belirterek adaylar arasında Deniz Birinci’nin de olduğunu yazdı. TAK 

16/04/2014 14:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: deniz birinci
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.