Deniz Seki'nin evine baskın yapıldı!

ads ads ads ads
31/10/2014

ads
Deniz Seki'nin evine baskın yapıldı!

Bir süredir kayıplarda olan Deniz Seki Tuzla'da bir villa da görülmüştü. Çevredeki komşular tarafından da onay gelince polis Deniz Seki'nin evine baskın düzenledi. Peki yakalandı mı? İşte ayrıntılar...

Hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı Deniz Seki'nin Tuzla'da bir villada kaldığı haberi üzerine polis harekete geçti. Ev sahibi Bülent E. ile görüşen polis, villada arama yaptı ancak Seki'nin evde olmadığı belirlendi. Ancak site sakinleri haberin doğru olduğunu, Seki'nin uzun süredir sitede kaldığını iddia etti.



Adını vermek istemeyen bir site sakini uzun zamandır Gülistan Sitesi'nde kaldığını iddia ederek, "Zaman zaman başörtüsü ve güneş gözlüğü ile evden ayrılırken gördüm. Sitede samimi oldukları bir avukat var onun evinde de saklanıyor olabilir" dedi.



Bir başka site sakini ise şöyle konuştu, "Çocuklarım söylemişti ama inanmamıştım. Sonra kendim de gördüm. Çok kilo almıştı."



Serkan Seki konuştu..

Serkan Seki, mahkeme sürecinin devam ettiğini belirterek " Temin etmek ticarete mi girer ! Yargı verilen kararı bozuyor, Anayasa Mahkemesi'ne başvurduk. 'Arkadaşlarına temin etti' denilen olay sadece iki kişidir. Söylenen iki kişinin ise uyuşturucu kullanmadığı kanıtlandı. Dava devam ederken ' konuşmayın 'dediler, biz de sustuk. Biz sustukça başkaları konuştu. Madem ablamın yerini biliyorlar, bana da söylesinler... Ben de gidip ablamla hasret gidereyim" dedi.



Sözlerine devam eden Serkan Seki, kaçmanın sonu olmadığını belirterek " Ben ablamın teslim olmasını istiyorum... Bu işin sonu yok. Ben ablama asla 'saklan' demedim ki..." dedi.



Tuzla'da görülmüştü..

Ünlü şarkıcı Tuzla'da Bülent E.,'nin yaklaşık 8 ay önce satın aldığı tripleks villada saklanıyor... Seki'nin zaman zaman 34 K.. plakalı siyah ciple alışverişe çıktığı görüldü. Aracın sahibi ve saklandığı yerin İzmirli bir şahıs olan Bülent E. olduğu belirlendi. Deniz Seki, şehir merkezinden uzakta bulunan villada dostlarıyla bir araya geldi. Hatta evin verandasında eğlence bile düzenlendi. Oldukça kilo aldığı gözlenen Seki, büyük bir siyah şapka ve güneş gözlükleri olmadan dışarı çıkmadı. Eve yakın bir AVM'de ise polise yakalanmadan alışveriş yapmayı başardı...



Seki ile röportaj yapmak istediğini söyleyen Millet Gazetesi muhabirine tehdit ederek hakaretler yağdıran Bülent E., önce evin sahibi olmadığını söyledi. Ardından da evinin izlenmesinin suç olduğunu ifade edip savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ileri sürdü.... Muhabirin 'Polis çağırın' teklifini ise geri çevirdi. 5 aydır firarda olan Deniz Seki kokain kullandığı ve çevresine de temin ettiği gerekçesiyle yargılandığı davadan 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Yargıtay tarafından da onanan hapis cezası nedeniyle daha önce 7.5 ay cezaevinde kalan Seki'nin 4 yıl 2 ay daha cezaevinde yatması gerekiyor...



Şarkıcı Deniz Seki'nin "kokain ticareti yapmak" suçundan cezaevine girmesi bekleniyordu. Seki bu süreçte infaz savcılığına sağlık raporu göndermişti. Hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını ve cezanın ertelenmesini isteyen Seki, savcılığa ulaşan raporda kanser riski taşıdığı öne sürülen "over kisti" rahatsızlığına yakalandığını öne sürmüştü. Ancak savcılık yakalama kararının kaldırılması talebini reddetti.. İnfaz savcılığı yakalanması durumunda Seki'yi Adli Tıp Kurumu'na sevk edecek. Buradan alınacak rapora göre Deniz Seki'nin durumuna karar verilecek. 

31/10/2014 16:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Deniz Seki, baskın, haber maagzin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.