Denktaş'tan Seçim Değerlendirmesi

ads ads ads ads
19/04/2015

ads
Denktaş'tan Seçim Değerlendirmesi

DENKTAŞ: “DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı ve bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu’nun seçim ofisine gelişi öncesinde sempatizanlara seslenen DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş, kimsenin üzülüp moralini bozmaması gerektiğini belirterek, ikinci tur için bir hafta boyunca çok daha fazla çalışılacağını vurguladı.

Egemenliğin, eşitliğin simgesi Derviş Eroğlu’nun sandıktan çıkabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Denktaş, “Unutmayın örgütlü güç, örgütlü parti UBP ve DP’dir” dedi.

Tüm adayları kutlayan Denktaş, Mustafa Akıncı’nın gerçekten güzel bir sonuç çıkardığını, Akıncı’nın düşmanları olmadığını, ancak iki farklı görüşü savunduklarını kaydetti.

“ONLARI DA ALKIŞLAYALIM…”

“Bizim görüşümüz egemenliktir, eşitliktir, devlettir. Oradaki kardeşlerimiz de düşman değildir, bizim vatandaşlarımız, bizim dostlarımızdır. Onları da alkışlayalım ” diyen Serdar Denktaş, ama en büyük alkışı seçimi birinci göğüslemeyi başaran Derviş Eroğlu’nun hak ettiğini söyledi.

Serdar Denktaş, bu hafta hiç çalışmadıkları, hiç inanamadıkları kadar çok çalışıp, inanarak Derviş Eroğlu’nu sandıktan birinci çıkarmak için uğraşacaklarını sözlerine ekledi. 

19/04/2015 23:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: serdar denktaş
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.