Dereboyu indirime girdi!

ads ads ads ads
16/08/2012
Kıbrıs Gazetesi - Mehmet Kara

Bayram öncesinde Lefkoşa Dereboyu’nda başlayan ve arife gününe kadar sürecek olan indirimli alışveriş şöleni yoğun ilgi gördü

ads
Dereboyu indirime girdi!

Lefkoşa’da ‘Dereboyu’ olarak bilinen Mehmet Akif Caddesi ve civarında dün başlayan indirimli alışveriş şöleni büyük ilgi gördü. Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların bolca alışveriş yaptığı şölende sandalye ve masalarını kaldırımlara ya da yola çıkaran restoran işletmecileri de iyi iş yaptı.

Yol boyunca dizilen lokma, şamişi, hazır yiyecek-içecek stantları büyüklerin, çeşitli oyunlar ve oyuncaklar da çocukların ilgisini çekti.

Yüz boyama ve palyaço eğlencelerinin yanında çeşitli gurupların sahne aldığı ve birbirinden güzel parçalar

okuduğu şölen süresince mağazaların arife gününe ve gecenin geç saatlerine kadar açık olacağı belirtildi.

Bölge esnafı, vatandaşlara serin havada alışveriş imkanı sunacaklarını dile getirdi.

Öte yandan, bugün de Gazimağusa Suriçi, Lefkoşa Taşkınköy ve Akdoğan’da indirimli alışveriş şölenleri gerçekleştirilecek; çeşitli etkinlikler yer alacak.

Esnaf ne dedi? 

Melisa Çalar

“Bu tür etkinlikler toplumsal bir hareketlilik sağlamaktadır. Etkinlik çerçevesinde indirimlerin yanında eğlenceli alışveriş imkanı sağlanmaktadır. Normal günlere göre iki katı bir yoğunluk söz konusudur. Arife gününe kadar bayram öncesinde vatandaşların günün sıcaklığından kurtarmak için serin havada alışveriş imkanı sunacağız”

Hakan Kokar

“Bayram öncesinde böyle bir etkinlik düzenlenmesi oldukça memnuniyet vericidir. Vatandaşlar hem eğlenceyi hem de indirimli alışverişi bir arada buluyor. Yılın iki döneminde gerçekleşen bu tür faaliyetlerde esnaf için hareketlilik söz konusudur.”

Yusuf Kenan Metiner

“Öncelikle bu tür organizasyonları düzenleyen yetkililere ve Kıbrıs Türk halkına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Oldukça yoğun bir gün olacağını düşünüyorum. Tabii ki bu tür etkinlikler hem vatandaşlarımız,

hem de esnaf açısından oldukça önemlidir.”

Tarhan Görgün

“Bu tür etkinliklerin düzenlenmesi ve eğlenceyle birlikte alışveriş imkanı yaratılması oldukça önemlidir. Yoğunluğun ilerleyen saatlerde daha fazla olacağı inancındayım. Ürünlerimizdeki fiyatların Güney’deki mağazalardan daha ucuz olduğunu belirtmek istiyorum. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş imkanı bulmaları için bayram gününe kadar mağazalarımız saat 23.00’a kadar açıktır.”

Hülya Bozkurt

“Oldukça yoğun bir canlılık söz konusudur. Bu tür etkinliklerin yer alması bölgede hareketlilik sağlamaktadır. Memnuniyetlerimizi ifade etmek istiyoruz. Esnaf ile vatandaş bir arada. Bayram öncesinden indirimli alışveriş imkanı bulan vatandaşlarımız da oldukça memnun.” 

16/08/2012 09:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: dereboyu, lefkoşa, indirim
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.