Dev kadro ilk kez aynı sahnede buluşuyor

ads ads ads ads
03/02/2015

ads
Dev kadro ilk kez aynı sahnede buluşuyor

Caz sanatçısı Ozan Musluoğlu, 17 Şubat'ta İş Sanat'ta gerçekleştireceği 'My Best Friends Are Vocalists' isimli projesiyle Fatih Erkoç'tan Şevval Sam'a Gökhan Özoğuz'dan Ceylan Ertem'e İlham Gencer'den Sibel Köse'ye birçok yıldız müzisyeni ilk kez aynı sahnede buluşturuyor.

Caz sanatçısı, besteci ve basçı Ozan Musluoğlu son albümü ‘My Best Friends Are Vocalists’ ile bu sezon İş Sanat sahnesini adeta yıldız yağmuruna tutuyor. Yetenekli kontrbasçı 2009’da Rec Jazz etiketiyle ilk albümü ‘Coincidence’ı, 2011’de ise Equinox Music etiketiyle ikinci albümü ‘40th Day’i çıkarttı. Musluoğlu’nun en büyük idollerinden biri, efsanevi kontrbasçı Ray Brown’ın ‘My Best Friends’ serisinden etkilenerek hazırladığı bu çalışması aslında aralık 2012’de müzik severlere sunduğu üçüncü albümü ‘My Best Friends Are Pianists’in devamı niteliğinde...

2004 yılında Athena grubuyla katıldığı Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye ’yi temsil eden Musluoğlu, daha önce birlikte sahne aldığı 12 farklı vokalle bir araya gelerek caz severlere on iki farklı dünyadan oldukça renkli ve keyifli bir çalışma sunuyor. Fatih Erkoç, Şevval Sam, Gökhan Özoğuz, Ceylan Ertem, Bora Uzer, Sibel Köse, Ayşe Gencer, İlham Gencer, İpek Dinç, Meltem Ege, Sanem Kalfa, Ece Göksu, Dolunay Obruk gibi caz ve pop dünyasının en önemli vokalistlerinin yanı sıra George Dumitriu, Sarp Maden, Neşet Ruacan, Önder Focan, Kamil Özler, Dave Allen, İmer Demirer, Elvan Aracı, Can Çankaya, Şenova Ülker, Bulut Gülen, Engin Recepoğulları, Uraz Kıvaner ve Ferit Odman’ın da aralarında bulunduğu birçok usta caz müzisyen performansa sesleriyle zenginlik katıyor. İş Sanat’taki konserinde bu efsane kadroyla ilk kez aynı sahnede buluşacak Musluoğlu, 17 Şubat 2015 Salı akşamı izleyicilere sıcacık caz tınılarıyla dolu bir gece yaşatacak.  

03/02/2015 13:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: dev kadro, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.