Dilek Kırıcı'dan Açıklama Geldi!

ads ads ads ads
28/03/2015

ads
Dilek Kırıcı'dan Açıklama Geldi!

Cumhurbaşkanı adaylarının katılacağı canlı yayın öncesi çıkan krizi programın yapımcısı Dilek Kırıcı son noktayı koydu. Kırıcı, KSP adayı Onurer ve Bağımsız aday Kırdağ'ın davetini kendisinin geri çektiğini açıkladı.

İşte o açıklama

30 Mart 2015 Pazartesi günü Açık Oturum programında yayınlanacak olan 19 Nisan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik 6 adayımıza davet yaptık. Sn. Eroğlu programa katılamayacağını, 1 Nisan Çarşamba akşamı teke tek canlı olarak Açık Oturum' a katılacağını bize bildirdi.

Diğer 5 adayımız Sn. Sibel Siber, Sn. Mustafa Akıncı, Sn. Kudret Özersay, Sn. Mustafa Onurer ve Sn. Arif Salih Kırdağ' ın onaylarını alarak programın tanıtım içeriğini yayına koyduk.

Sn. Sibel Siber dün sabah beni arayarak programın iki bölüm halinde yapmamızı bu durumda kendisine daha fazla sürede seçmenlerine hitap etme fırsatı doğacağını ifade etti. Sn. Sibel Siber'in bu teklifi karşısında Sn. Akıncı ve Sn. Özersay ile birlikte çıkar mısınız teklifime "evet" dedi.

Ben kendi insiyatifimle, üzülsem de Sn. Onurer ve Sn. Kırdağ' a davetimi geri çektiğimi kendilerine bildirdim. Sn. Sibel Siber'in, Sn. Onurer ve Sn. Kırdağ'ın ismini kullanarak istememe gibi bir talebi olmamıştır. Kamuoyunda oluşan yanlış algının düzeltilmesi için bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Tüm adaylarımıza programımızda yer vermeye devam edeceğiz.

Sosyal medyada bilgi sahibi olmadan kendi adaylarını koruma amaçlı, isimlerini gizli tutarak kör cahil konuşanlara, yorum yapanlara lütfen itibar edilmesin.

DİLEK KIRICI 

28/03/2015 10:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: dilek kırıcı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.