Dışişleri Bakanı'ndan Burcu'ya Yanıt

ads ads ads ads
25/08/2016

ads
Dışişleri Bakanı'ndan Burcu'ya Yanıt

Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Burcu'nun açıklamalarını Diyalog TV'ye değerlendirdi:

"Seviyesiz, terbiyesiz ve cahilce kaleme alınmış bir açıklama. Sahiplerinin 'kalitesini' ortaya koymaktan başka bir işe yaramayan bir açıklama. Sayın Akıncı'nın eleştirilere tahammülsüzlüğünü bir kez daha sergileyen bir açıklama.

Ben halkın seçtiği milletvekillerinden biriyim, halen de Dışişleri Bakanı olarak görev yapmaktayım. Benim görevim halkımın ve ülkemin çıkarları doğrultusunda hareket etme ve bu coğrafyadaki Türk varlığına hizmet etmektir. Birilerinin kaprisi, kompleksi, saplantısı ve/veya egosu beni hiç ilgilendirmez. Gidişatta bir aksilik gördüğüm takdirde, bu konularda halkımızı bilgilendirmek, sorumluları da uyarmak benim asli görevimdir. Görevimi yaptığım için de Sayın Akıncı, benim kendisinin muhatabı olmadığımı söyleyecek kadar kendinden geçmiştir. Şimdi de, benim muhatabım olmayan Sözcü'sünü üzerime saldırtmıştır.

Ne ilginçtir ki, birisi Rum Lider Anastasiadis'e, diğeri de Rum Sözcü'ye cevap vereceğine, KKTC Dışişleri Bakanına saldırmayı bir beceri olarak görmektedirler.

Sayın Sözcü'ye tavsiyem, herkesin en iyi bildiği işi yapması ve bilmediği, anlamadığı işlere burnunu sokmamasıdır. 'Garantiler tabu değil' diyen de veya dedirtilen de kendisi değil miydi?!...

Takdir, halkımızındır..."

 

25/08/2016 14:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Dışişleri Bakanı, tahsin ertuğruloğlu, barış burcu, mustafa akıncı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.