Diyarbakır'da vurulan astsubay şehit oldu

ads ads ads ads
30/10/2014

ads
Diyarbakır'da vurulan astsubay şehit oldu

Diyarbakır'da eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yaparken maskeli 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan astsubay, tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Diyarbakır’da eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yapan Hv. Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu (25), maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Astsubay Aydoğdu, kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Merkez Bağlar ilçesi Körhat 70. Sokaktaki semt pazarında eşi ile pazar alışverişi yaparken yüzü maskeli 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

(DHA) 

30/10/2014 08:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Diyarbakır, şehit, haber, hdp, Füze, Pazar, Alışveriş, Hava
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.