Dizdarlı: Bütçe olmadan bir yıl nasıl geçer?

ads ads ads ads
21/10/2017

ads
Dizdarlı: Bütçe olmadan bir yıl nasıl geçer?

 Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı sosyal medya hesabından erken seçimle ilgili yorum yaptı. 

İşte Dizdarlının paylaşımı:

POLEMİKSE POLEMİK. (1)
Neymiş ? Başarılıymışlar. Halk onları tekrar ve daha güçlü olarak iktidarda istiyormuş. Halkın bu isteği karşısında çok erken seçim yapmak zorundaymışız. 
Varsayalım ki bu teori doğru. Bütçeyi geçirsen. İhalelerini tamamlasan. Kadrolarını açsan. Ve üç ay sonra seçim yapsan da koskoca bir yılı heba etmesen ne olurdu yani? 
Diğer tarafta farklı notayla da olsa aynı şarkıyı çalıyor. Bakınız neler diyorlar: “Mevcut hükümet o kadar başarısız ki bir an evvel onlardan kurtulmak için seçime gidilmelidir”. Otuz üç ay dayandın üç ay daha dayanamadın. Hiç düşündün mü? Bütçe olmadan seçimden iktidar çıksan bile ne yapacağını? 
Kusura bakmayın ama tek ortak paydanız var: Millet vekili seçilme hezeyanına kapıldınız. Oysa vekil olmak sorumluluk sahibi olmak demektir.
Seçim tarihi belirleyecek vekilleri sorumluluklarını yerine getirmeyi ve seçimi Mart ayından sonraya ötelemeye davet ediyorum. Yapmayın etmeyin . Bütçe olmadan bir yıl nasıl geçer? Beklentiler nasıl karşılanır? Durdurun bu tatsızlığı. Bütçe geçsin ve Üç ay sonra yapılsın bu seçim. Şeker suya mı düştü yahu?

21/10/2017 12:17
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Seçim, Halkoylaması, erken seçim, bülent dizdarlı, Yasası komite, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.