DNA analizi yapabilen telefon geliyor!

ads ads ads ads
23/07/2014

ads
DNA analizi yapabilen telefon geliyor!

Teknoloji dünyası ilginç buluşlarla gelişiyor. Parmak izi taramasıyla kendinizi güvende hissetmiyorsanız DNA analizi yapabilen telefona ne dersiniz?

Akıllı telefonların geleceği için yapılan araştırmalar bu cihazları daha tanımadığımızı gösteriyor. Her yerde internete girmek ve iletişim özgürlüğünün artması sizin için büyük gelişmeyse bir de bu buluşlara göz atın. Parmak izi tarayıcılar sayesinde telefonunuz daha güvenli. Alışverişlerde de şifre derdinden kurtulabiliyorsunuz. Şu anda bile akıllı telefonlar teknolojinin sınırına ulaşmış gibi duruyor. Polytechnique Montreal ve Gorilla Glass üreticisi Corning geleceğin akıllı telefon ekranlarını tasarlamaya başladı.

Donanım Günlüğü'nün haberine göre iki firmanın yaptıkları yatırımlar sonucunda, DNA ve kan testi yapabilen ekranların üretilmesi çok uzak değil. İçlerinde özel sensörler olan bu ekranlar, kan şekerini, DNA analizini ve tansiyonu ölçebilecek. Kimliğinizi direkt DNA ile kanıtlayıp telefonlarınızı güvenli hale getirebileceksiniz. Sağlınızı da sürekli olarak cihazla ölçebileceksiniz. Işıkla iletişim kuracak yeni nesil ekranlar, havayı direkt olarak kendileri ölçebilecek. Bu mucize ekranların patent onayından sonra hayatımıza girmesi 5 yıl sürecek. 

23/07/2014 09:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: parmank izi, dna, telefon, teknoloji, haber
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.