Doğan’da eksikler can sıkıyor

Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, pazar günü deplasmanda oynayacakları Cihangir karşılaşmasıyla ilgili, “Eksik oyuncularımız olmasına rağmen ikinci sıradaki yerimizi korumak için Cihangir maçını kazanmamız gerekiyor” dedi

ads ads ads ads
23/03/2018

ads
Doğan’da eksikler can sıkıyor

Coşkun KUTAY

K-Pet Süper Ligi’nin 23.haftasını 44 puanla 2. sırada tamamlayan Doğan Türk Birliği, 25 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacakları Cihangir karşılaşmasıyla ilgili hazırlıklarını, Teknik Direktör Caner Oshan nezaretinde, Antrenör Afün Girgen’in Pia Bella Oteli Sahası’nda önceki gün yaptırdığı antrenman ile sürdürdü.

Teknik Direktör Caner Oshan çalışma sonrasında, geçtiğimiz hafta oynadıkları Yenicami karşılaşmasının yanı sıra, pazar günü oynayacakları Cihangir müsabakasıyla ilgili Havadis’e açıklama yaptı.

 “Yaşanan şanssızlıklar sonucu belirledi”

Süper Lig’deki şampiyonluk iddialarını sürdürebilmeleri için 6 puan gerisinden ikinci konumda takip ettikleri lider Yenicami ile kendi sahaları ve seyircileri önünde oynadıkları ve aradaki puan farkını 3’e indirebilmek için de mutlak kazanmak zorunda oldukları karşılaşmayı, iki toplarının direklerden dönmesinin yanı sıra kaçan önemli  pozisyonlar, Koral’ın sakatlanarak sezonu kapatması ve yaşanan çeşitli şanssızlıklar nedeniyle, Yenicami’nin işine gelen bir skorla, yani, 0-0 berabere tamamlamak zorunda kaldıklarına dikkat çeken Teknik Direktör Caner Oshan, “Ancak, lig daha bitmedi. Fakat yine de aldığı bu beraberlikle Yenicami şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj elde etti. Şimdi biz bir yandan devamlı kazanırken, diğer yandan da Yenicami’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 “Liderle aramızdaki puan farkını açmamalıyız”

Yenicami maçı artık bitti. Şimdi önümüzde, lig sıralamasında 10. konumda bulunması nedeniyle Play-Out oynayacak takımlar sınırının bir üstünde bulunan Cihangir ile yapacağımız zorlu karşılaşmaya odaklanmış bulunuyoruz. Cihangir tehlikeli bölgeden kurtulabilmek için şiddetle puana ihtiyacı var. Bizim için ise, kazanmamız gereken bir karşılaşma olmanın yanı sıra, ikincilik konumumuz, Yenicami ile aramızdaki 6 puanlık farkı korumamız ve prestij bakımından önem kazanıyor. Bu nedenle karşılaşmanın  zor geçeceğinin bilincindeyiz ve çalışmalarımızı da bu bilinç çerçevesinde yürütüyoruz” dedi.

 Doğan sakata geldi

Doğan Türk Birliği’nde zorlu Cihangir maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncuların olması canları sıkıyor.

Sarı lacivertliler Cihangir karşısına, sezonu kapatan Koral Saymaz’ın yanı sıra, Emek Kırılmaz’ın da sakatlığının devam etmesi nedeniyle iki önemli kanat oyuncusundan yoksun çıkacak. Emek’in sakatlığının düzelmesinin yaklaşık 4 haftayı bulacağı belirtiliyor.

Öte yandan başarılı stoper Ahmet Sönmez de 4 sarı kat cezalısı olmasından dolayı Cihangir maçında takımını yalnız bırakacak.

23/03/2018 13:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Caner Oshan, Doğan Türk Birliği
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.