Dominguez İstanbul'da

ads ads ads ads
29/05/2015

ads
Dominguez İstanbul'da

Galatasaray'ın geçen yıl talip olup alamadığı İspanyol defans oyuncusu Alvaro Dominguez, bu sabah İstanbul'a geldi. Dominguez için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia ediliyor.

Fenerbahçe Kulübü'nün uzun yıllar Inter ve Lazio'da profesyonel yöneticilik yapan Giuliano Terraneo'yu 'sportif direktörlük' görevine getirmesinin ardından bir sürpriz daha yaşandı...

Almanya'nın Borussia Mönchengladbach Kulübü'nde forma giyen İspanyol defans oyuncusu Alvaro Dominguez, İstanbul'a geldi. 26 yaşındaki Dominguez, Türkiye'ye transfer için geldiğini söylemekle birlikte, hangi takım ya da takımlarla görüşeceği konusunda bir açıklama yapmadı. Ancak, İspanyol oyuncunun büyük olasılıkla Galatasaray için geldiği belirtiliyor. Zira sarı kırmızılı kulüp geçen yıl Dominguez'i transfer etmek için büyük çaba sarfetmiş fakat başarılı olamamıştı. İspanyol futbolcu için ikinci olasılık ise Fenerbahçe... Oyunun menajerleri ise Galatasaray ve Fenerbahçe'nin devrede olduğunu ifade ediyor.

REAL MADRID ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Borusia Mönchengladbach ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alvaro Dominguez, Real Madrid altyapısında yetiştikten sonra Atletico Madrid'e geçti. 2007-2012 yılları arasında Atletico forması giyen Dominguez, 2012'den bu yana Borussia Mönchengladbach'da top koşturuyor.

BU SEZON 34 MAÇTA FORMA GİYDİ

26 yaşında ve 1.89 metre boyundaki Alvaro Dominguez, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele eden Mönchengladbach'ta 34 maça çıktı ve 4 asist yaptı. İstikrarlı grafiğiyle tanınan Dominguez, Atletico Madrid ve Borussia Mönchengladbach'ta toplam 216 resmi maçta forma giydi. 

29/05/2015 14:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Alvaro Dominguez, fenerbahce, galatasaray
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.