Dualar Erdoğan Cingöz’e

ads ads ads ads
21/04/2015

ads
Dualar Erdoğan Cingöz’e

Gazimağusa’da görevi başında beyin kanaması geçiren polis müfettişi Erdoğan Cingöz bugün ameliyat ediliyor. Cingöz’ün hayati tehlikesi devam ediyor

Aret Vartanyan ve Levent Özdilek’in Gazimağusa’da sergiledikleri “Acı-Tatlı Aşk” isimli tiyatro oyunu öncesinde Azeri öğrencilerin taş ve sopalar ile polise saldırdığı sırada aniden fenalaşarak beyin kanaması geçiren polis müfettişi Erdoğan Cingöz’ün hayati tehlikesi sürüyor. Devam eden kanama nedeni ile Cingöz’ün bugün Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyata alınması bekleniyor.

Gürkanlar: Riskli bir ameliyat



Erdoğan Cingöz’ün sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan beyin ve sinir cerrahı Yrd. Doç. Dr. Doğan Gürkanlar, Cingöz’ün beyninde yaygın bir kanama bulunduğunu ve durumun cerrahi müdahale gerektirdiğini söyledi. Cumartesi gününden bu yana yoğun bakım servisinde tedavi görev ve uyutulan Erdoğan Cingöz’ün riskli bir ameliyat geçireceğini kaydeden Gürkanlar, damarın zayıf yerinde oluşan baloncuğa müdahale edileceğini ifade etti. Ameliyatın kanamayı durdurmak için gerekli olduğunu söyleyen Gürkanlar, ameliyatın yapılmaması halinde hayati tehlikenin daha da fazla olacağına dikkat çekti.

Cingöz için seferber olundu



Polis müfettişi Erdoğan Cingöz’ün geçireceği ameliyat öncesinde Cingöz için A rh pozitif kana ihtiyaç duyuldu. Cingöz’ün kan ihtiyacı için iş arkadaşları sevenleri ve arkadaşları seferber oldu, sosyal medya üzerinden kan vermek isteyenlerin bankasına müracaat etmeleri istendi. Cingöz için kısa sürede yeterli ünitede kan bulundu. 

21/04/2015 09:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Erdoğan cingöz, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.