Dublin’de infaz

ads ads ads ads
07/02/2016

ads
Dublin’de infaz

İRLANDA’nın başkenti Dublin’de Dünya Boks Organizasyonu (WBO) Hafif Siklet Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkmaya hazırlanan Jamie Kavanagh ve Antonio Joao Bento’nun ‘tartılma töreni’ sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Ülkeyi şoka uğratan saldırının aralarında çocukların da bulunduğu yaklaşık 200 ila 300 kişinin katıldığı törenin gerçekleştirildiği Dublin’deki Regency Hotel’de cuma günü yerel saatle 14.30’da yaşandığı açıklandı. Olaydan sonra bir basın toplantısı düzenleyen İrlanda Polisi’nden yetkililer “Saldırıyı en az 4 kişinin gerçekleştirdiğine inandıklarını” söyledi. Polis yetkilileri oteli basan silahlı saldırganlardan ikisinin tanınmamak için İrlanda Polisi üniforması giydiğini ve AK47 model saldırı silahları taşıdıklarını söyledi. Diğer iki saldırganın tabanca taşıdığı, birinin perukla kadın kılığına girmiş olduğu açıklandı. Olayın çete hesaplaşması olduğu düşünülüyor.

DÖVÜŞ İPTAL EDİLDİ

Olaydan sonra Twitter hesabından bir açıklamada bulunan Kavanagh iyi olduğunu söyledi ve “Bugün çok şanslıydım, tek söyleyebileceğim bu” dedi. Cumartesi akşamı gerçekleşmesi ve canlı yayınlanması planlanan dövüş olay nedeniyle iptal edildi. 

07/02/2016 12:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: DublIn, infaz, boks
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.