Düğün Dernek 2 geliyor

ads ads ads ads
27/11/2014

ads
Düğün Dernek 2 geliyor

"Kardeş Payı" dizisinde rol olan yakışıklı oyuncu Ahmet Kural galaya dizi kadrosundan oyuncu arkadaşları ile beraber katıldı.

Kendi filmi harici ilk defa başka bir galaya katıldığını ifade eden Kural ” Çok heyecanlıyım. Zaten Büşra’nın neler yapabileceğini biliyorum. Murat Boz’un da çok büyük bir oyunculuk sergilediğini düşünüyorum. Zira çok fazla yetenekli, Türkiye için çok fazla çok büyük bir kıymet “ diye belirtti . Türk Sineması’nın 100. senesi hatırlatılarak arka arkaya vizyona giren filmler ile ilgili soruya Kural “Çıkabildiği kadar Türk filmi çıksın bu bir denemedir.

AHMET KURAL MÜJDEYİ VERDİ

İyi de olumsuz de olsa Türk Sineması için bir kazançtır. Ben bol gişeler diliyorum arkadaşlarıma, inşallah iyi bir gişe ile güzel bir film olmuştur” diye belirtti . “Düğün Dernek” filmi ile çok büyük bir başarıya imza atan Kural, magazin muhabirlerin aracılığıyla sevenlerine serisinin 2.ci filminin çekileceği müjdesini verdi. Gelecek yaz çekileceğini açıklayan Kural, Filmde yeni oyuncuların yer alacağını ifade etti . Serinin ilk filmde başrolü paylaştığı Murat Cemcir ile seslendirdikleri ” Dım dım yar ” adlı şarkı çok fazla hoşa giden Kural, yeni film içinde bir şarkı seslendireceklerini belirtti . 

27/11/2014 12:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: düğün dernek, ahmet kural, sinema, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.